Rihanna konseri iptal olacak mı ?

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

Geçtiğimiz günlerde üzücü bir haber aldık Rihanna rahatsızlığından dolayı konserlerini iptal ettiği ve bir süreliğine dinlenmeye çekildiği gündeme adeta bomba gibi düştü. Tabi ki akıllara gelen ilk soru "Türkiye'deki konserde iptal olacak mı ? " sorusu oldu. Bununla ilgili henüz kesin bir bilgi yok. Umarız en kısa sürede iyileşir ve 30 Mayıs gecesi İnönü Stadyumunda ünlü sanatçı hayranlarıyla buluşur =) 


Ünlü şarkıcı 10 Marttaki iptal ettiği konserinin ardından Twitter üzerinden yaptığı açıklamada: “#BOSTON bu benim başa çıkabileceğin en zor şey! Sizi hayalkırıklığına uğrattığım için çok üzgünüm. Bu durumdan nefret ediyorum ve çok utanıyorum. İyi dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim.” demişti.


Rihanna Hamile mi ?


ABD'deki 4 konserini iptal etmesi üzerine ortaya atılan diğer bir iddia ise ünlü şarkıcının hamile olduğu.  Rapçi sevgilisi Chris Brown’la barışan 23 yaşındaki şarkıcı, Elle Dergisi’ne verdiği röportajda “5 yıl içinde muhtemelen bir çocuğumuz olur. Artık yetişkiniz. Bu sorumluluğu alabiliriz. Chris’le yeni bir başlangıç yaptığımız için çok mutluyum” demişti. Rihanna , LA’de bir doktorun muayenehanesinden çıkarken gazetecilere yakalandı.

Bu olayların ardından unutulmaması gereken bunların sadece birer iddia olduğu ve olayla ilgili kesin bir bilgi olmadığı bu yüzden siz siz olun tatlı canınızı sakın ama sakın üzmeyin ;)

yazı:000pop
Kaynaklar: 
TRT Müzik-Haber Türk Magazin

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon