Sessiz Eller Dizisinin 2. Bölümü Cuma Günü Yayınlanıyor! (26 Nisan 2013)

Merhaba sevgili Sessiz Eller ve stardoll magazine tutkunları!

1. Bölümü, seçilen konu ve kadrosu ile ses getiren Sessiz Eller dizisinin 2. bölümü uzunca bir bekleyişin ardından yarın (26 Nisan 2013) biz izleyiciler ile buluşacak! :) 1. ölümden sonra 2. bölüme dair tam 3 fragman yayınlandı ve merakımız bu fragmanlar aracılığı ile kat kat arttı, yarın yayınlanacak olan 2. Bölüm kesinlikle harika olacak, şimdiden eminim çünkü dediğim gibi kadro ve seçilen konu çok başarılı! Şimdi gelin hep birlikte 1. bölümü ve 2. bölümün dün yayınlanan son fragmanını tekrar hatırlayalım:


Sessiz Eller 1. Bölüm Özeti:

Elçin, üniversite okumak için kardeşi Kaan ile birlikte İstanbul'a taşınmıştır. Uzun süredir ilaç tedavisi gören Kaan'ın okuması yasaktır. Elçin, okulda ki en yakın arkadaşlarından biri olan Beril'in doğum günü partisine gider. Doğum günü partisinde Mine ile arasında bir takım tatsız olaylar yaşanır. Elçin, eve geri döndüğünde ise hiç beklenmedik intikamla karşı karşıya kalır.


Sessiz Eller-2.Bölüm 3.Fragman


2. bölümde bizleri neler bekliyor acaba, gerçekten çook merak ediyorum! :) Sır perdesi aralanacak mı acaba? Katil kim!! :) Yarını bekleyelim ve görelim ;)

Sessiz Eller dizisi hakkında bilgilere http://www.facebook.com/dorukburaktv adresinden ulaşabilirsiniz.

Takipte kalın:


Sessiz Eller'e Dair Yazımı Okudunuz, Teşekkürler! 
Sevgilerle,

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon