23 Nisan!!

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

Bugün günlerden 23 Nisan.! Tüm yurtta coşkuyla kutlanan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram'ını  bizlerde bir kez daha kutluyor ve daha nice bayramlar da sizlerle birlikte olmayı umuyoruz =)



Hepimizin de bildiği üzre 23 Nisan 1920'de Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldı. Atatürk bu özel günü biz Türk çocuklarına armağan etti. Her ne kadar Türk çocuklarının bayramı denilse de aslında bu bayram tüm dünya çocuklarının bayramıdır. Ülkemizde de 1927'den beri kutlanan bu bayramda her yıl farklı ülkelerden çocuklar ülkemize misafir edilip  kutlanır.Bizlerde bu büyük coşkuya her yıl olduğu gibi bu yılda ortaklık ediyoruz =)



STARDOLL'DE 23 NİSAN COŞKUSU.!!

23 Nisan hakkında neler biliyorsunuz neleri bilmiyorsunuz? Kendinizi sınamak için Stardoll'un 23 Nisan yarışmasına katılın ve harika ödülü kazanın.! 

Yarışmaya katılmak için:
http://www.stardoll.com/tr/contest/view.php?id=3997



Atatürk diyor ki:

*“Bütün cihan bilmelidir ki artık bu devletin ve bu milletin başında hiçbir kuvvet yoktur, hiçbir makam yoktur. Yalnız bir kuvvet vardır. O da millî egemenliktir. Yalnız bir makam vardır. O da milletin kalbi, vicdanı ve mevcudiyetidir.

* Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.

* Özgürlüğün de, eşitliğin de adaletin de dayanağı ulusal egemenliktir.

* Ulusal egemenlik, ulusun namusudur, onurudur, şerefidir.

* Ulusal egemenlik öyle bir ışıktır ki, onun karşısında zincirler erir, taç ve tahtlar batar yok olur.





yazı/resimler:000pop

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon