Keyifli Buluşma ve Ardından Dance Allaturca Dans Gösterisi!

Merhaba sevgili stardoll magazine ve Dance Allaturca tutkunları!

Dün akşam (13 Nisan) blogumuzun köşe yazarlarından Hazal, 1D RADYO'nun keyifli sunucusu Burak Kaya ve Yağmur Oktay ile Barış Manço Kültür Merkezinde gerçekleşen Dance Allaturca dans gösterisine gittik!

Öncelikle söylemeliyim ki Burak, Yağmur ve Hazal gerçekten çok iyi insanlar! 
Sözüm 1D RADYO dinleyicilerine, bildiğiniz gibi Burak Kaya sizler için sponsorları ile iş birliğinde radyo yayınları içerisinde konser biletleri dağıtıyor!! İşte o biletlerin tümünü biz dün görme ve o biletlere dokunma şansını yakaladık! :D Biletler kendilerine o kadar çekiyordu ki bizi, hatta bir ara Yağmur şu biletleri satsam ne para kazanırım ama dedi!! :D Ama neticede söyledikleri tamamen şakaydı ve bu biletleri sizler radyo yayınını dinleyerek kazana bileceksiniz!
Yayını   ya da www.1DRADYO.com aracılığı ile dinleye bilirsiniz!
İşte böyle, biz gösteriden baya bir erken buluştuk ve çokça şey konuştuk. Şimdi gelelim Dance Allaturca'ya;

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Burak Can'ın Dance Allaturca'da ki son performansı özelliğinide taşıyan gösteriyi ben dün akşam ilk kez seyrettim ve tüm gösteri boyunca birbirinden yetenekli insanları alkışladım! 
Müthiş bir şekilde hazırlanan kareografi, müthiş yetenekli dansçılar ve eşsiz dans gösterisi... Hepsi bir arada Dance Allaturca'da buluşunca ortaya gerçekten seyredilesi bir iş çıkıyor! Kesinlikle bu harika gösteriyi izlemelisiniz, https://twitter.com/DANCEALLATURCA her zaman gösteri hakkında ki bilgileri bizlerle paylaşıyor! Dün ki gösteri sırasında Hazal sizler için bol bol çekim yaptı :) İşte bazı kareler;









Sevgilerle,

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon