Burak Kaya İle www.1DRADYO.com'a Dair Röportajımız!

Merhaba sevgili stardoll magazine ve Burak Kaya tutkunları!

Sizler için Burak Kaya ile www.1DRADYO.com'un açılışına ve diğer merak ettiğiniz tüm konulara dair bir röpörtaj gerçekleştirdik! Röportajmıza gelin hep birlikte göz gezdirelim ve 1D RADYO'da ki harika gelişmeleri Burak Kaya'dan öğrenelim!:


Öncelikle 1D RADYO için açılan www.1DRADYO hepimize hayırlı olsun!

Sitenin açılması ile birlikte çok sayıda yenilik daha oldu ve yenilikler daha da artacak bildiğim üzre!!! Şimdilik herkesin bilmesi gereken ve duyurmak istediğin sürprizlerin, yeniliklerin nelerdir?

Her zaman hedefleri yüksek olan bir insanımdır.Tabi ki radyo konusunda ki hedeflerim sadece benim dinleyenlerimi mutlu edecek cinsten hedefler. Aslında site hakkında pek bilgi vermek istemiyordum ama küçük ipuçları verebilirim. Mesela beni dinleyenlerin sevdiği ünlü ve popüler insanları www.1DRADYO.com çatısı altında toplamak gibi planlarım var. Bence bu konuda tüm dinleyenler mutlu olacaktır.

Şimdilik zengin gönlünden bol bol konser biletleri dağıtıyorsun biz şanslı dinleyicilerine!! , ileride yine, yeni hediyeler bekleyelim mi senden? Bu konuda planların var mı?

Şimdilik hediyelerimizi sponsorumuzun verdiği konser biletleriyle devam ettiriyoruz. Sürekli sponsorlarla toplantı hali içerisindeyim. Daha iyi ne olabilir ve dinleyenlerimizi mutlu edebiliriz diye konuşuyoruz. Söyleyemeyeceğim ama gerçekten de bizim radyoyu takip eden insanlar bu sene hiç aklına gelemeyecek ödüller kazanacak. Hayallerinde olan şeyler yani! :)

Yazın farklı şehirlerde bulunan 1D RADYO dinleyicileri ile buluşacaksın! Tüm eğlencen ile seni bekleyen iller hangileri?

Şuanda listede Ankara, İzmir, Çanakkale, Bursa var ama yaz geldiğinde oylama yapacağız sitemizde. Hangi şehirlerden daha çok dinleniyorsak dinleyenlerimle buluşmak istiyorum.

Artık siteden de yayını dinleye biliyoruz, ilerleyen zamanlarda yayını sadece www.1DRADYO.com da mı dinleyeceğiz?

Evet şuanda www.1DRADYO.com sitesi çok basit bir site gibi görünebilir ama şuanda alt yapısı oluşturulmakta ilerleyen günlerde insanlar siteye girdiklerinde bir daha çıkmak istemeyecekler.Sorumuzun cevabına da gelirsek evet ilerleyen günlerde sadece sitemizden radyo yayınlarımızı insanlar 7/24 takip edecekler.

Seni özel hayatında arayan ve istisna da olsa ses vermeyen dinleyicilerine buradan neler söylemek istersin?

Numaramı genelde birçok dinleyicim biliyor. Bu iyi bir şey bazıları beni arayıp ses vermese bile yinede aramaları beni mutlu ediyor. Tabi telefonumun şarjı çabucak bitiyor o ayrı bir mesele 

Son olarak tüm 1D RADYO tutkunları için bir şeyler söylemek ister misin? 

1D Radyo'yu takip etmeye devam edin çünkü sizlerin sayesinde buralara geldik. Eskiden kendi çapında radyolar yapan biriydim. Şimdi konser biletleri veren hatta sitesini açan bir kişi haline geldim. Dinleyici kitlem mükemmel onların sayesinde her şeyin en iyisini yapacağız. Tabi biz hayallerimize ulaşırken sizleri de ödüllerimiz ile mutlu etmeye devam edeceğiz.


Sizler için gerçekleştirmiş olduğumuz röportajımız yukarıda okuduğunuz gibiydi :) Şimdi gelelim bugüne; Bugün (15 Nisan) 17:30'da başlayacak olan yayına Enes Özdoğru konuk olacak! vee ilerleyen günlerde Meriç İzgi bir kez daha 1D RADYO aracılığı ile sizlerle buluşacak! Ayrıca bugün ki yayında konser bileti kazanan şanslı dinleyicide duyurulacak! 

onedirection.caster.fm ya da www.1DRADYO.com adreslerinden yayını dinleye bilirsiniz! :)

Burak Kaya Twitter: twitter.com/BurakkayaTR 
1D RADYO Twitter: twitter.com/1DRADYO

Takipte kalın!:


Sevgilerle,

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon