Eda.Stardoll Kimdir?

Merhaba sevgili stardoll magazine ve Eda.Stardoll tutkunları!

Özellikle stardoll'e yeni başlayan arkadaşlarımız suitlerine ilk ziyarete gelen ve ziyaretçi defterine bir nevi hoşgeldin mesajı bırakan Eda.Stardoll'ün kim olduğunu çok merak ediyorlar, gelen soruları dikkate alarak sevgili stardoll Türkiye editörümüz Eda.Stardoll'ü sizlere kısaca tanıtmak istedim;


Eda.Stardoll 2010 yılından bu yana stardoll Türkiye ve Azerbaycan'ın sevilen temsilcisi ve stardoll Türkiye blogunun editörüdür. 

Bizler için her zaman harika ödüllü ve oldukça keyifli yarışmalar hazırlar ve stardoll Türkiye ve 
Azerbaycan üyelerini çok sever! 

Eda.Stardoll Türk kullanıcıların stardoll'de güvenli bir şekilde zaman geçirmeleri için çalışır ve bu işte oldukça iyidir.


Eda.Stardoll Türk kullanıcılarının yanı sıra diğer ülkelerin kullanıcıları tarafından da çok sevilir ve en iyi, en aktif stardoll staff'tır!

Eda.Stardoll'ün twitter hesabı: @StardollTurkish ve 16.000 takipçi ile stardoll staff'ları arasında en çok takipçiye sahiptir! Twitter üzerinden Eda.Stardoll'ü takip ederek harika twitter yarışmalarına da katılabilirsiniz!

Eda.Stardoll'ü ziyaret etmek için: Eda.Stardoll



Sevgilerle,

5 yorum

Ben de Eda.Stardoll kim diye merak ediyordum. Teşekkürler :)

Eda Stardoll'un Resmi Varmı Yani gerçek Resmi çok merak ediyorum ve kaç yaşında? :)

Ama galiba Eda.Stardoll hrsabini kapatmis. Cunku geceb yeni gelen bir stardoollcunun onu Callie.Stardollun onu ziyaret ettiginu gordum... - srantamix

hayır türk üyeleri eda.stardoll , yabancı üyeleri başka temsilciler ziyaret ediyor. her ülkenin kendine özel temsilcisi var.

Bir ara sanırım bir şekilde bir hacker tarafından hesabı çalınmıştı ki nasıl oldu hiç bilmiyorum, o nedenle yeni katılan üyelerin ziyaretçi defterine Callie.Stardoll yazıyordu.
Ama şimdi Eda.Stardoll yazıyor . Böyle bir şey oldu yani. Ayrıca yukarıdaki arkadaşımız da doğru söylemiş.
-Seola :)

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon