Stardoll Mortal Kiss Pink Cable Callie's Pick'de!

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

Stardoll büyük sürprizlere, Stardoll'da efsaneleşen değerli kıyafetleri tekrar satışa çıkartmaya devam ediyor! Dün Limited Re Edition, yarın Callie's Picks!


Stardoll Mortal Kiss kampanyası dahilinde StarPlaza'da satılan ve ardından kısa sürede en değerliler arasında yerini lana Pink Cable (kazak) hem kız hem de erkek üyeler tarafından büyük ilgi odağı oldu! Öyle ki yasak olmasına rağmen uzun süredir +1500 StarDollars karşılığında alıcı buluyordu.
Stardoll ekibi buna bir son vermek için Mortal Kiss pink cable ürününü ve daha fazla değerli kıyafeti, ayakkabıyı ve çantayı yarın StarPlaza'da sınırsız bir şekilde satışa çıkartacak!


Ayrıca Stardoll ekibinin bir anda yaptığı büyük sürpriz ile starplaza'ya tekrar gelen Limited Re Edition 1. sezon kıyafetleri bir kısım tarafından adeta protesto edildi. Bu kişiler neredeyse gelen tüm ceketleri satın aldılar ve sözde ibreti alem için çöp kutusuna attılar.
Amaçları ve savunmaları bu değerli kıyafetlerin sadce kendilerinde bulunurken bir anda çok daha fazla kişide bulunacak olmasıymış.


Ben de o kişileri protesto etmek amacıyla Stardoll'da satın alamayanlar için yukarıdaki üç değerli kıyafeti (LE, Strike a Pose ve Mortal Kiss) STARDOLL FREE PNG STORE uygulamamız aracılığı ile tüm üyelerimize hediye ediyorum. Bilmeyenlere;

STARDOLL PNG STORE NEDİR?

Stardoll png store uygulamamızla amacım StarPlaza'ya gelen limitli ve pahalı markaların ürünlerini png şekline çevirip blogumuzda paylaşmak. Bedavaları kullanabilmek için tek yapmanız gereken görselleri bilgisayarınıza indirmek ve ardından dilediğiniz bir fotoğraf programından Stardoll bebeğinize giydirmek.

Bir önceki png bedavamız için aşağıdaki resme tıklayın;


Sevgilerle,

1 yorum:

Png miş napalim sen onları çekilişle verseydinya

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon