Vampirler gerçekten var mı?

           Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!


Dünyada tıp literatürüne giren ilk vampirin Denizli'de tespit edilmesinin ardından kente bomba gibi düşen haber, Denizlilileri "vampir aramızda dolaşıyor" endişesiyle tedirgin etti.23 yaşındaki gencin Denizli'de askerlik yaparken hastalığının teşhis edildiği bilgisine ulaşıldı.


Doktoru Direnç Sakaraya'dan gelen açıklamalara göre hasta kan içme alışkanlığını bırakmış ve normal sosyal hayatına geri dönmüştü.
Hastanın tedavisini Prof. Dr. Vedat Şar, Doç. Dr. Erdinç Öztürk ve Dr. Cengiz Güneş ile birlikte üstlendiklerini anlatan Sakarya, sözlerini şöyle sürdürdü: "Hastanın ilk bulgularında çoklu kişilik sorunu, travma sonrası stres bozukluğu, kronik depresyon ve alkol bağımlılığı yaşadığını tespit ettik. Hasta öyküsü ve yapılan araştırmalar sonucunda hastanın 'vampirizm' belirtisi gösteren dünyanın ilk 'dissosiyatif kimlik bozukluğu' hastası olduğu kanısına vardık. Hastaya uygulanan tedaviden önemli ölçüde başarı sağlandı. Hasta son iki yıldır kan içme krizleri yaşıyordu. İlaç ve psikoterapi tedavisine başlandı. Ancak hastadaki kan içme davranışı bir bağımlılık değildi. Altta yatan ruhsal bozukluğun sonucuydu. Bu bozukluğa odaklanmak, kan içme davranışının sonlanmasına neden oldu. Hastanın problem yaratan davranışları geçince sosyal hayata katıldı. Hayatta pek çok güçlükle karşılaşmış ve yardım arayan konumdaydı. Kimse endişe 
etmesin."



Kaynak: Yeniasır

Sevgilerle,
miss355




1 yorum:

Denizlide oturummm :)))))Bence dean ve sam i çağırmalıyız eğer gözleri siyah oluyorsa tuz dökerim biter asdasdas

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon