ŞİFRENİ PAYLAŞIRSAN NELER OLUR?!

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

Bu yazımda sizleri özellikle stardoll'de çok karşılaştığımız şifre paylaşımı ve bu paylaşımın sonucunda hesap sahiplerinin başına gelenleri anlatmak ve bu konuda sizleri bilinçlendirmek istiyorum.

 Kurallar ve Güvenlik 

 Öncelikle şunu belirtmeliyim ki stardoll'de arkadaş olduğunuz hiç kimseyi gerçekten tam olarak tanımıyorsunuz, tanıyamıyoruz!!! O yüzden siz siz olun sizinle arkadaş olduktan sonra 'kanka şifreni versene' , 'hesapları ortak kullanalım mı' , 'bugün s.s olucam senide yapıyım mı' , 'ben stardoll ekibindenim şifreni vermelisin' vs. gibi saçma, yalan yanlış yollarla sizleri kandırıp, hesabınızı çalmak isteyen kullanıcılara sakın aman vermeyin! Bu tür bir olay başınıza geldiği an direkt o kullanıcıyı stardoll ekibine bildirin ve engelleyin.

Bakın, stardoll'de bu şekilde hesabını kaybeden çokça üye mevcut. Stardoll ekibide bizleri şifremizi hiç kimseyle paylaşmamamız konusunda uyarıyor. Birde arkadaşlar bedava süperstardlık diye bir şey yok!! Bu tür siztelere sakın aldanmayın! Sizleri bedava süperstar yapacağım diye kandırıp şifrenizi ve kullanıcı adınızı istiyorlar, ardından hesabınızı ele geçiriyorlar! 

Hesabınıza zarar gelmesini istemiyorsanız şifrenizi en yakın arkadaşınızla dahi paylaşmayın! Aksi taktirde hesabınız asla güvende değildir, ailenizin sizleri süperstar yapmak için verdikleri paralarda öyle....

twitter.com/KerimmAskerr & twitter.com/Stardoll_Life

Sevgilerle,

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon