Madoona Sanki Sefere Çıkıyor!

Madoona Sanki Sefere Çıkıyor!

Merhaba sevgili stardoll ve Madonna tutkunları!



Pop müziğin kraliçesi Madonna'nın, 7 Haziran'da Türk Telekom Arena Stadyumu'nda vereceği konseriyle ilgili ayrıntılar ortaya çıktı.



Ünlü yıldız, 19 yıl aradan sonra geleceği ülkemize 45 TIR ve 3 uçakla çıkarma yapacak. Amerikalı şarkıcının organizasyon şirketinden istekleri de belli oldu. Madonna'nın talepleri birçok yıldız şarkıcı ya da müzik grubuna göre hayli sıradan. Kulisteki mobilyalara kadar hemen her şeyi yanlarında getirecek olan Madonna ve ekibi, yiyecek, içeceklerini bile kendileri alacak. Alışveriş konusunda deneyimli bir isim İstanbul'da onlara yardımcı olacak. Bu iş için istedikleri diğer şey ise bir buzdolabı. Tüm kulisin krem rengi halı ile kaplanmasını isteyen Madonna'nın kulisteki bazı odalarda da 250 adet canlı çiçek bulunacak. Stadyumda küçük bir fitness salonu yıldız şarkıcı ve ekibi için hazırlanıyor. Teknik ekibin sahada rahat dolaşabilmesi amacıyla da golf arabaları kullanılacak. Madonna'nın güvenliği için büyük özen gösteriliyor. 3 özel koruması bulunan şarkıcıyı 50 özel güvenlik görevlisi konser öncesi ve sonrasında stat çevresinde koruyacak.Biletleri sadece 3 buçuk günde tükenen konseri Türk Telekom Arena'da 40 ülkeden 50 bin kişinin izlemesi bekleniyor.

Yazı: RockinCreyzi / Uçan Kuş

Resimler: Google / Görseller
2012 Eurovision Finaline Geri Sayım!

2012 Eurovision Finaline Geri Sayım!

Merhaba sevgili stardoll ve müzik tutkunları!

Bildiğiniz gibi 1. ve 2. yarı finalin ardından artık 57. Eurovision şarkı yarışmasının finali belli oldu!



Finale;

Romanya, Moldova, İzlanda, Macaristan, Danimarka, Arnavutluk, Kıbrıs Rum Kesimi, Yunanistan, Rusya, İrlanda 1. yarı finalde yarışarak,

Litvanya, Bosna Hersek, Sırbistan, Ukrayna, İsveç, Makedonya, Norveç, Estonya, Malta, Türkiye 2. Yarı finalde yarışarak, finale adını yazdıran 20 ülkenin yanı sıra İngiltere, Fransa, İtalya, İspanya, Almanya ve evsahibi Azerbaycan'da finalde yarışacak ülkeler arasında yer alıyor.



Final gecesinde tam 26 ülkeyle bir rekor kırılacak!

Eurovision 2012 şarkı yarışmasını saat 20:00′den itibaren TRT 1 Canlı olarak yayınlayacak.

Sakın kaçırmayın!



Sahneye çıktığı anda salonda ki en büyük alkışı alan Can Bonomo'ya başarılar diliyoruz!





Can Bonomo'yu sonuna kadar destekliyoruz!


Yazı: RockinCreyzi

Resimler: Google/Görseller

Aynur Aydın

Aynur Aydın

Merhaba sevgili stardoll ve Aynur Aydın tutkunları!



Almanya - Münih doğumlu olan Aynur Aydın ilk albümüyle müzik dünyasına tam anlamıyla damgasını vurdu! Aynur Aydın'ın Seyhan Müzik etiketiyle yayımlanan albümü "12 Çeşit La La / 12 Ways To La La" ismini taşıyor. 12+1 şarkının yer aldığı albümde, şarkıların hem Türkçe hem de İngilizce versiyonlarından oluşan 2 CD yer alıyor. 2009 yılında çalışmaları başlayan albüm Dünya'nın ünlü stüdyolarından "Cosmos" başta olmak üzere 3 stüdyoda kaydedildi. İlk olarak İngilizce olarak hazırlanan albüme daha sonra Aşkın Tuna, Fettah Can, Günay Çoban, Süleyman Yüksel, Nihan Özen gibi isimler tarafından Türkçe söz yazıldı. Ayrıca 3 şarkının sözlerinde de Aynur Aydın imzası yer alıyor. Albümdeki müzikler, düzenlemeler yabancı bir ekip tarafından yapıldı.



Bence, Aynur Aydın gelecekte ülkemizi uluslar arası platformda en iyi şekilde temsil edecek isimlerden birisi. İşte bu yüzden sosyal medya aracılığı ile Aynur Aydın'a ulaştım ve stardoll'de Aynur Aydın'ı görmek istediğimizi belirttim.


Olumlu bir cevap verip bizleri kırmadığı için Aynur Aydın'a teşekkür ediyorum!

Aynur Aydın'ı twitter'da ' @aynurofficial ' takip edebilirsiniz.

Yazı: RockinCreyzi

Resimler: @aynurofficial
Profösyönel Bloggerler ve Blogları

Profösyönel Bloggerler ve Blogları

Merhaba sevgili stardoll ve blog tutkunları!

Bu yazımda sizlere ben ve diğer profösyönel bloggerlerimizin (mert-_- , GirlishBabyish) stardoll ile ilgili olan diğer bloglarımızdan bahsedeceğim.

Öncelikle GirlishBabyish'in blogundan bahsetmek istiyorum.



GirlishBabyish, yine kendi kullanıcı adıyla açtığı bir blogu yönetiyor ve paylaşımlar yapıyor. En son paylaşımında 'Atatürk ve Çovuk Sevigi' ni konu alan bi yazı yazmış. Blogla ilgili detaylı bilgilere ulaşabilmek için girlishbabyish linki açmanız yeterli.

Şimdi gelelim başarılı bloggerlerimizden mert-_-'in bloguna.



Mert-_-, Facebook sayfasıyla aynı ismi taşıyan 'STARDOLL STYLE'de bizlerle stardoll'de ki yeniliklerden bahsettiği gibi süper yarışmalarlada bizlere süper ödüller veriyor. 'Blogla ilgili daha fazla bilgi edinmek için stardollstyleturkey linki açmanız yeterli.

ve geldik benim bloguma.



Ben arkadaşlarım kadar başarılı olamasamda, blogumda elimden geldiğince güzel haberleri sizlere ulaştırmaya çalışıyorum. Ayrıca blogumu yenilediğim için yakında yeni yarışmalar, paylaşımlar yaparak sizlere hitap etmeyi düşünüyorum. Blogumda en son 'Nil Yeğin' ile ilgili sizleri çok sevindireceğini düşündüğüm bir yazı hazırladım. Blogum hakkında daha fazla detaylı bilgi edinebilmek için stardollmagazineturkey linki açmanız yeterli.

Bizi Takip Etmeye Devam Edin!

Yazı: RockinCreyzi

Resimler: blogların ana sayfalarına aittir.
Regaip Kandili

Regaip Kandili

Merhaba sevgili stardoll ve din kardeşlerim!



Bugün, Regaip Kandili!

Tüm müslüman kardeşlerim, kandiliniz mübarek olsun.



Regaip Kandili, Hicri takvimin Recep ayının ilk Cuma gecesine (Perşembeyi Cumaya bağlayan gece) denk gelen gecedir. Kökü "arzulamak, meyletmek" anlamlarına gelen regâib sözcüğü Kur'an'da geçmez. İslam kültüründe diğer kandiller gibi önemli bir yeri olan bu gecede İslam peygamberi Hz. Muhammed'in on iki rekat namaz kıldığına ilişkin çeşitli rivayetler vardır.[1]Regaip Kandili doğrudan Kur'an-ı Kerim kaynaklı olmasa da dinî kültürde zamanla büyük kutlamalarla kutlanmaya başlanmış ve kendisine burada önemli bir yer edinmiştir. Klasik dinî kültürün yanı sıra tasavvuf geleneği ve kültüründe de bu kandil diğer kandiller gibi önemli bir yere sahiptir ve büyük kutlamalarla kutlanır.

Arkadaşlar yanlış bir kelime telafuz etmek istemediğim için, vikipedi aracılığı ile bu bilgileri sizlerle paylaşmak istedim.



Ayrıca bu özel gece ile ilgili bildiğim birkaç bilgiyi de sizlerle paylaşmayı çok isterim.

Bu gece en içtenlikle edilen hiç bir duanız geri çevrilmez.

Bu özel günde yapmış olduğunuz tüm yardımlar size misliyle geri döner.

TÜM MÜSLÜMAN ALEMİNİN KANDİLİNİ EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLARIM!

Yazı: vikipedi / RockinCreyzi

Resimler: Google /Görseller

Eurovision Ateşi!


Merhaba sevgili stardoll ve müzik tutkunları!





Bu yıl, Bakü'de 57.si düzenlenen Eurovision şarkı yarışması geçtiğimiz salı gecesi ilk 10 finalistini seçti!

Bir üst tura geçen ülkeler; İzlanda, Yunanistan, Arnavutluk, Romanya, Kıbrıs Rum Yönetimi, Danimarka, Rusya, Macaristan, Moldova ve İrlanda oldu. Şarkı yarışmasının yarı finalinde elenen ülkeler ise Lituanya, İsviçre, Belçika, Karadağ, İsrail, San Marino ve Avusturya.





Bu akşam Türkiye saati ile, 22:00'da başlayacak olan 2. yarı final seçmelerinde Can Bonomo 13. sırada şarkısı 'Love me back' i seslendirecek. Eğer sizlerde eurovision ateşini takip etmek isterseniz saat 22:00'da, Trt Müzik kanalını izleyebilirsiniz!



Biz Türk halkı olarak Can Bonomo'yu tüm içtenliğimizle destekliyoruz!

Hak edenin kazanmasını diliyoruz.
















Yazı: RockinCreyzi

Resimler: Google/Görseller

YENİ WİLL CANDY KOLLEKSİYONU!

   Merhaba arkadaşlar ben Seda Nur.Burada sizlerle moda , stardoll vs.şeyler  tartışacağız ilk konum olarak ben size stardoll'un YENİ WİLL CANDY KOLLEKSİYONUNU tanıtmak isterim:) Bu elbise,şortlar ve etekler daha çok yaz 'ı anımsatıyor.Çünkü her kıyafet rengarenk ve çok göz kamaştırıyor:)  Eski kolleksiyonuna göre de açıkçası biraz benzemiş diyebiliriz çünkü üzerine desenler yapılmış şort, önceki kolleksiyonuna göre farkı yok. peki siz stardoll tutkunları bu rengarenk mağazaya gitmek istermisiniz ? Tek yapmanız gereken aşağıdaki linke tıklamak.

WİLL CANDY





Yazı:kolera1352
Resim: Stardoll
Nil Yeğin

Nil Yeğin

Merhaba stardoll ve seyehat tutkunları!

Öncelikle sizlere kısaca Nil Yeğin'i tanıtmak isterim.



Nil Yeğin, 28 Ekim 1987’de doğdu. İlköğreniminin ardından liseyi Çankaya Anadolu Lisesi’nde tamamlayan Yeğin üniversite eğitimini ise Doğu Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümü’nde aldı. Ardından Kanal 7 Tv’de çalışmaya başlayan Nil Yeğin halen Nil’in Dünyası adlı kendi hazırlayıp sunduğu seyahat programıyla izleyici karşısına çıkmaktadır. Nil Yeğin programda muhabirlik ve sunuculuk özelliklerinin yanında renkli ve çok yönlü kişiliği ile öne çıkmaktadır. Nil Yeğin bu mesleğe dair yeteneği , çalışkanlığı , muhabirlikten başlattığı önemli birikimi ve çok yönlülüğü gibi niteliklerinin yanında enerjisi , ışıltısı ve güzelliği ile de dikkat çekmektedir.

Tüm bunlarla beraber Nil Yeğin gelecekte de adını sıkça duyacağımız çok önemli bir isimdir.



Şimdi gelelim Nil'in Dünyası adlı programa!

Nil Yeğin, her hafta birbirinden farklı ülkeleri geziyor ve bizlere tanıtıyor. Kanal 7 televizyonunda pazar geceleri 23:30'da yayınlanan Nil'in Dünyası bizler için bu hafta Oxford 'u gezecek. Sakın kaçırmayın.

!Şuan Yunanistan'da olan Nil Yeğin, Türkiye'ye döndüğünde stardoll kullanıcıları için bana bir röpörtaj verecek!

Bizi takip etmeye devam edin!

Yazı: RockinCreyzi/Nil Yeğin vikipedi
Resimler: Google/Görseller
Merhaba sevgili stardoll ve Zil Çalınca tutkunları!

Sizlerinde, benim gibi sıkı bir ' Zil Çalınca ' takipçisi olduğunuzu düşünüyorum.



Bu konuda ilerki günlerde sizlere çok büyük sürprizlerim olacak.

Stardoll'un da onayını aldığıma göre artık beni kimse durduramaz. Her türlü güzel sürprize hazır olun!



Size şu süper haberi vermeden de edemeyeğim, sürprizimde ilk olarak çok sevdiğiniz Zil Çalınca dizisinden ' Emir Çalıkkocaoğlu ' ile süper bir röpörtaj yer alacak.



Yakında!


Yazı: rockincreyzi

Resimler: Twitter/@RockinCreyzi

Öne Çıkan Yayın

Stardoll'da Geçtiğimiz Yıllarda Neler Oldu?