Rujlar İçin Yeni Bir Gardırop!

Merhaba sevgili stardoll ve moda tutkunları!
  
2012-2013 sonbahar/kış sezonunda her ruh haline uygun, farklı renklerde ruj seçenekleri var.

PEMBE
Pembe dikkatleri üzerinize çeker. Pembe ruj; bronz allık ve buğulu göz makyajı ile uyum sağlar.
rihanna pink lipstick

Nasıl uygulanır?
Pembe tonlarda bir ruju fırça kullanmadan, direkt dudağın dış köşelerinden içe doğru uygulayın. Böylece dudak kenarlarına taşmadan doğal bir görünüm elde edebilirsiniz. Öncesinde dudakları ıslak bir süngerle nemlendirin, sonra sabitlemek için toz pudra kullanın.

MERCAN
Mercan rengi cilde ekstra bir parlaklık kazandırırken, retro bir görünüm yaratmanıza yardımcı olur.

 

Nasıl uygulanır?
En etkili sonuç için uygulamanın son derece kusursuz olmasına özen göstermelisiniz. Küçük bir fırçayla ruju dudaklara sürdükten sonra eyeliner fırçasıyla dudakların özellikle orta kısmını belirginleştirerek çerçeveleyin.

KİRAZ KIRMIZI
Kırmızı dudak, makyajı tamamlayıcı bir özelliğe sahiptir. Güçlü ve feminen görünmenizi sağlar, "Ben her şeye sahibim" mesajı verir.


Nasıl uygulanır?
Kusursuz ve simetrik bir kırmızı dudak makyajı yaratmak için önce dudaklarınızı, süreceğiniz ruj ile aynı renkte bir dudak kalemiyle çerçeveleyin. Daha sonra ise seçtiğiniz ruju iki kat uygulamayı unutmayın.

BEJ
Doğal dudak renginden bir ton açık ruj ile etkileyici bir kontrast yaratabilirsiniz.

 Resim

Nasıl uygulanır?
Yanlış uygulandığı takdirde bej tonlarında rujlar, dudaklarda kabuk kabuk bir görünüm yaratabilir. Bu nedenle ruju dudak fırçasıyla uygulayın. Dudağın şeklini belirginleştirmek için ruju özellikle kenarlara daha yoğun bir şekilde sürün.

BORDO
Koyu tonlarda ruj kullanmak hem dikkat çeker, hem de çok ihtişamlıdır.


Nasıl uygulanır?
Şarap rengini; kalem ya da fırça kullanmadan direkt sürün. Ancak bu renk ile birlikte rujun altına baz olarak dudak kalemi uygulamaktan kaçınmalısınız. Aksi takdirde ruj silindiği zaman dudaklarınızda rahatsız edici gölgeler oluşabilir. Ayrıca her cilt tonu için farklı renk seçenekleri mevcut. Açık tenliler mor bazlı bir renk seçerken, kumral ve esmerler ise kahverengi bazlı ruj renklerine yönelmeli.

Sevgilerle,

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon