Lady Gaganın Son Gözdesi Cengiz Abazoğlu!!!

Merhaba sevgili stardoll ve Lady Gaga tutkunları!

Hüseyin Çağlayan ve Hakan Yıldırım ile çalışan Lady Gaga’nın son gözdesi Cengiz Abazoğlu… Marjinal şarkıcı, Türk modacıya klibi için mayo diktirdi!


Şarkılarından çok sıra dışı kıyafetleri ve sahne şovlarıyla dünya gündemine yerleşen Lady Gaga’nın Türk aşkı kabardı. Geçtiğimiz yıllarda Hüseyin Çağlayan ile çalışan Gaga, başarılı tasarımcımızın hazırladığı ‘yumurta’ maketi ile büyük ses getirmişti. Sahne şovlarında Çağlayan imzalı yumurtasını sıkça kullanan Lady Gaga, geçtiğimiz aylarda da Hakan Yıldırım imzalı bir kıyafet giydi. Marjinal şarkıcı, Viyana’daki bir davete katıldığı kıyafetiyle de gündem yarattı.
Türkler’in tasarım konusundaki başarısına çok güvenen Lady Gaga’nın son gözdesi de Cengiz Abazoğlu oldu. Dünyaca ünlü şarkıcı; yeni klibi için Abazoğlu’na mayo tasarlaması için teklifte bulundu. Teklif karşısında hayli gururlanan ünlü modacı, mayoyu kısa sürede tasarlayarak Lady Gaga’ya ulaştırdı. Gaga, mayoya bayıldı.


 MADONNA iLHAM VERDİ!
Lady Gaga, Türk modacıların ismini Madonna sayesinde duydu. Madonna, bugüne kadar defalarca Türk modacı Hakan Yıldırım imzalı kıyafetler giyerek olay yaratmıştı.

Haber: Takvim

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon