Eda.Stardoll Uyardı, Ama...

Starbazaar hilesi hala sürüyor!

Stardoll'de patlak veren bir olumsuz durum da Starbazaar'da yaşanan hileli satış sorunu oldu! Birkaç Stardoll kullanıcısı, nasıl yapıldığını anlayamadığımız bir şekilde 2 sc / 2 sd'ye görünen saçları bazaarına koyuyor ve bu saçları yalnızca 600 sd'ye ya da daha fazla stardollars'a sahip olan üyeler satına alabiliyor. Tabi o üyeler bunun farkına ancak iş işten geçince varabiliyorlar ve o andan itibaren mağdur oluyorlar.


Stardoll ekibi bu konuda elbette tedbir alacaktır diye düşünüyorum ama şu an için sadece Eda.Stardoll'ün tanıtımına eklediği uyarıyı görmekteyiz tedbir olarak. Yani anlayacağınız hile olayı hala devam ediyor....


Eda.Stardoll tüm iyi niyetiyle yazmış bunları tanıtımına ancak birincisi tüm dünyadan üyeler Eda.Stardoll'ü ziyaret etmiyorlar, etmek durumunda da değiller, ikincisi bu bir önlem değil sadece Stardoll'ün en azında şu an için tedbir alamadığının kanıtıdır. Ayrıca unutulmamalıdır ki Stardoll'de son zamanlarda çok fazla fırsatçı üye türedi ve bu üyeler en düşük fiyata en iyi ürünleri kapmanın peşindeler. Yani bir tuzak olduğunu tahmin etseler bile onlar için 'denemekte yarar vardır'  ama her ne kadar öyle düşünseler bile bu onların mağdur edilebileceği anlamına gelmez... En kısa sürede gerçek bir tedbir alınması gerektiğini dileyerek bir kez daha hatırlatmak isterim ki BU TUZAĞA BİR TÜRK CREW DE DÜŞMÜŞTÜ! Yani diyeceğim o ki varın, gelin siz düşünün diğer üyelerin durumlarını. Kim bilir kaç mağdur hesap var?

Sevgilerle,
RockinCreyzi

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon