Haftanın İN ve OUT Olan İsimleri!

Merhaba sevgili stardoll ve eleştiri tutkunları!

Genç editörünüz yani ben sizler için stardoll'de ki gelişmeleri, kullanıcıları ve yaşanan olayları takip etmeye ve sizlere olan biteni bildirmeye devam ediyorum!


Bu haftanın İN ve OUT olan isimlerini merak ediyormusunuz?
Öyleyse sizleri daha fazla merak içerisinde bırakmayayım ve hemen hftanın İN ve OUT'larını açıklayayım :)


Stardoll, Bir Disney Channel dizisi olan 'Haydi Çalkala' dans yarışması için yapılan kanmanyayı duyurmak için gereğinden fazla ve neredeyse her yerde reklam paylaşımı yaparak ayrıca bunun üzerine ödül olarak sadece yelek ve etek vererek OUT oluyor...


Öykü Peksel, blog yazılarını yayınlamak için Facebook sayfası ve suitini açarak, bunun üzerine birde hem 100 sd hemde OykuPeksel hesabına 1 hafta boyunca giriş yapma fırsatımızın olduğu harika bir yarışma başlatarak İN oluyor!


Stardoll Türkiye Editörümüz Eda.Stardoll, bugün starblogda yayınladığı yazının hem başlığında hemde içeriğinde yazım hataları yaparak bunun yanısıra Angelina Jolie'nin adını 'ANGELİE JULİE' sanarak ne yazık ki bu hafta OUT olmaktan kaçamıyor...


Mert-_- starblogda 'ALMA ÖDÜLLERİ GECESİNE DAMGASINI VURDU!' başlıklı yazısını yayınladı ve yazıya gelen çoğu yorumda yazının içeriğinin anlaşılmadığı belirtildi. Sizce Mert-_- mi yoksa yazıyı anlamayan kullanıcılar mı OUT olmalı? Karar sizin :)

Stardoll İN ve OUT fikri bana aittir. (TIPKI STARBLOGDA MODA, MAGAZİN, MÜZİK vs. HABERLERİ PAYLAŞMAM GİBİ) Taklitçilerim hemen işe koyulup fikrimi çalacaktır. LÜTFEN taklitçilerimden sakının! :)

Sevgilerle,

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon