LONDRA MODA HAFTASI'NDA BİR TÜRK MARKASI!!!

Merhaba sevgili stardoll ve moda tutkunları!

Londra SS13 (Spring / Summer 2013) Moda Haftası’nda bir Türk markası daha kendisini moda dünyasına tanıttı. DB Berdan, Deniz Berdan ve kızı Begüm Berdan’ın beraber oluşturduğu bir isim olarak moda haftası süresince çok konuşuldu!

 
Uzun süredir modayla değişik kanallardan ilgisini bildiğimiz Deniz Berdan, moda hakkındaki tüm deneyimlerini, London College of Fashion’da kostüm tasarımı okuyan kızı Begüm’ün eğitimi sırasında aldığı bilgiler ve onun genç vizyonuyla birleştirince, ortaya çok büyük isimlerin bile komplimanlar yağdırdığı dinamik bir koleksiyon çıktı.

Gelelim koleksiyonun inceliklerine...

Mini ve maksi elbiselerin ağırlıklı kullanıldığı koleksiyonda 20. yüzyıl etkilerini görüyoruz. Elbise dışında, muhteşem hayvan baskılarının ve bu baskılardan oluşturulmuş kolajların kullanıldığı üstler ve ceketler yine aynı çizgilerdeki kalem etek ve klasik pantolonlarla birlikte kullanılmış. Koleksiyonda tercih edilen renk paletinin ağırlıklı olarak pastel tonları olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca tasarımlardaki tüm parçalarda, hayvan baskılarının yanı sıra yatay veya dikey koyu gri/siyah çizgilerinde kullanılmış olduğunu görüyoruz. Bu çizgiler sayesinde akıllarda modern ve dinamik bir etki yaratan  koleksiyonun romantikliği ise kullanılan Fransız danteli  ve işlenmiş boncuklarla sağlanmış.
2012-09/deniz_berdan_londra_25.jpg2012-09/deniz_berdan_londra_02.jpg


Deniz Berdan ve Begüm Berdan’ın kendi iç dünyalarını çok samimi bir şekilde yansıttıklarına inandığım bu koleksiyonları her türlü övgüyü gerçekten hak ediyor. Tek kelimeyle muhteşem...

Sevgilerle,

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon