GEÇTİĞİMİZ HAFTA STARDOLL'DA | 66

HERKESE SELAM


Yeni bir haftalık değerlendirme ile karşınızdayım. 
Bu haftaki mağazalarımıza bakmaya başlayalım.

Ocak ayının 28'inde yapılan Grammy ödüllerinden sonra klasik olarak bir Young Hollywood geldi.


Eve, Anna Kendrick, Lady Gaga'nın kombinleri bence Young Hollywood için harika seçimler olmuş. Tabii ki yine erkek üyeler için hiçbir şey yok. Zayn Malik, Sam Smith, Ne-Yo gibi seçilebilecek güzel takım elbiseler varken...


Geçtiğimiz hafta gelen bir diğer mağazada Rio'ydu. Gerçekten çok tatlı kıyafetler vardı. Zaten genel olarak aynı kıyafetlerin farklı renk ve desenlerini kullanmışlar. 

Buradakiler benim favorilerim arasında bulunuyor. Sizin favorileriniz hangileri ?

Biliyorsunuz ki geçen hafta Rio Karnavalı dolayısıyla bir yarışma başladı. Yarışmanın detayları için daha önceki yazımıza bakmayı unutmayın.



MS.TQ karnaval yarışması için gelen mağazaydı. Ürünler tam festival havasında rengarenk ve bol tüylü. Gelen dudaklar ve gözler hariç göz makyajları tüyler seçilen renkler çok şirin olmuş.
Bu haftalık bu kadardı. Herkese iyi haftalar. 

1 yorum:

YH bencede harikaydı.Erkek üyeler bence bir ayaklanmalı samsmith ve zayn olmalıydı.Aslında balmain takım yerine janelle Monae'nın takımı olabilirdi ya da hailee steinfeld'in beyaz elbisesi ve mor çizmesi olabilirdi :D stardoll artık koleksiyonlarda aynı parçaların değişik renklerini ve desenlerini koleksiyon olarak sunması hoşuma gitmiyor pek sık yapmaya başladı. Ms.To eğlenceliydi


http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon