Stardoll 23 Nisan Şenliği!

Stardoll'ün 23 Nisan yarışması yarın başlayacak! O yüzden yarın mutlaka Stardoll'de olun. Üç gün boyunca blogumuzu takip ederek biriktirdiğiniz 3 kodu yarın Stardoll'de açılacak olan yarışma sayfasına gönderin ve ekipten ödül kazanacak 3 kişiden biri olma şansını yakalayın! Ödül 1 aylık süperstarlık ve 100'e sd!

Dünya çocuklarını bir araya toplayan Stardoll'de, sizler için 23 Nisan'a yakışan bir yarışma hazırlamaya çalıştık, umarım yarışmayı beğenmişsinizdir. Yarışmaya katılmanızı sağlayacak olan 3. kod bu yazıda!


İşte o şanlı gün geldi çattı! Yarın ülke genelinde, okullarda kutlamalar olacak. Kimilerimiz görevli olarak kimilerimiz ise izleyici olarak bu şanlı günü kutlayacağız! 23 Nisan'ın değerini her an bileceğiz... 

Stardoll'de yarın başlayacak olan 23 Nisan yarışmasına katılarak ekipten ödül kazanabilirsiniz. Yarışmaya katıldıktan sonra blogumuzu ve Facebook sayfamızı tekrar ziyaret ederseniz sizin için hazırladığımız büyük şenliğimizle karşılaşacaksınız! 23 Nisan - 1 Mayıs ve 19 Mayıs günlerini içeren şenliğimizde sizlerle bol bol ödüller paylaşacağız. Bu ödüllerin en büyüğü 2300 Stardollars olacak! Takipte kalın, kazanın...

Yarın başlayacak olan Stardoll yarışması için gereken ilk iki kodu hala görmediyseniz dün ve Perşembe günü yayımlanan yazılarımı incelemenizi öneriyorum. :) 1. Kod & 2. Kod (tıkla)

3. Kod: kutlanır!


'Sevinin küçükler, övünün büyükler, 23 Nisan kutlu olsun!'

8 yorum

cevabı biliyorum herkese gönülden başarılar dilerimm bu arada ben melek35bahar inşallah çekiliştede çıkarım

:) Herkese tekrar tekrar başarılar arkadaşlar!

AngelaBrendan ekleyin :)

UMARIM KAZANIRIM SS OLMAYI GERÇEKTEN İSTİYORUM (MERİNBGL6)

ben eceselena ekleyin benide arkadaşlar

Acaba ne zaman açıklanıcak bilen var mı,Adım da melek123nur4 levelim 30

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon