23 Nisan Yaklaşıyor!

23 Nisan - 1 Mayıs ve 19 Mayıs'ta Stardoll Magazine Turkey'de Olun!

Güzel ülkemiz Türkiye'nin kurucu lideri Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından tüm dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan'a sadece bir hafta kaldı! Dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, TRT tarafından 39. kez düzenlecek olan Uluslararası Çocuk Şenliği kapsamında, Nevşehir'de kutlanacak. Kutlama detayları için TRT 23 Nisan sitesini ziyaret edebilirsiniz.


Facebook sayfamız Stardoll Life'da ve blogumuz Stardoll Magazine Turkey'de, kuruluşumuzdan bu yana olduğu gibi yine büyük ödüllü çekilişlerimiz ve kuruluşumuzun 5. yılına özel yarışmalarımız olacak. Stardoll Life ve Stardoll Magazine Turkey 5 yaşında! Hem de doğum günümüz 23 Nisan'da!!! Şenliğe hazır olun, bizi takip edin, ödülleri kaçırmayın!


23 Nisan'a kadar, 5 gün boyunca  sayfamızda günde 5 tasarım çekilişi olacak. Bu süreçte 25 şanslı üyemiz çekilişlerimizden tasarım saçlar/dudaklar/maskeler kazanacak.

23 Nisan, yani büyük gün geldiğinde büyük ödüllü çekilişimiz başlayacak! Ödüller arasında 2300 stardollars, limitli markaların kıyafetleri ve tasarımlar yer alacak! Bu süreçte de toplam 23 üyemiz yukarıda belirttiğim ödülleri kazanacaklar! Geçtiğimiz yıllarda 1000 stardollars hediye etmiştik ama bu sefer 23 Nisan Çocuk Bayramı - 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı ve 19 Mayıs Gençlik Bayramı'nı bir arada, bağlantılı etkinliklerle kutlayacağımız için ödülü daha da artırdık ve 2300 stardollars yaptık! 


Tüm bu etkinliklerden sonra Ramazan ayı geliyor, sayfamızdaki günlük çekilişler de tekrar başlıyor! Ramazan ayında ve yaz tatilinde de Stardoll Life'dayız!


23 NİSAN KUTLU OLSUN!

Sevgilerle,
RockinCreyzi

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon