23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Children
Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışını, ulusal egemenliğimizi kutladığımız bu özel günü 'Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir!' sözüyle çocuklara armağan eden kurucu liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, dünya üzerinde kutlanan tek çocuk bayramının da mimarıdır!

Atatürk, Türk gençliğine o kadar güveniyordu ki bu günü bizlere emanet etti. Bizler ona yaraşır Cumhuriyet çocukları olarak emanetini ilelebet koruyacağız. 


Okullarda kutladığımız 23 Nisan'ı Stardoll'de de kutlayacağız!

Bugünden, bu yazıyla başlayarak üç gün boyunca, 23 Nisan temalı 3 farklı yazıyı sizinle paylaşacağım. Bu yazıların içerisine birer kod ekleyeceğim. Üç günün sonunda, Pazar günü Stardoll'de başlatılacak olan yarışmaya bu 3 koddan oluşan kombinasyonu (cümleyi) gönderen 3 şanslı üye Stardoll ekibi tarafından 1 Aylık Süperstarlık ve 100'e Stardollars ile ödüllendirilecek!

1. Kod: 23 Nisan


23 Nisan şenlikleri bununla sınırlı olmayacak elbette. Daha önce duyurusunu yaptığımız 2300 Stardollars dilek listesi ödüllü 23 Nisan başlangıçlı, 1 Mayıs ve 19 Mayıs'ı da kapsayan büyük etkinliğimiz de Pazar günü blogumuz Stardoll Magazine Turkey'de ve Facebook sayfamız Stardoll Life'da olacak. Detayları Facebook sayfamızda sizinle paylaşacağım.

Yarının yarışma kodu için blogumuzu takipte kalın...
Sevgilerle,

11 yorum

keşke ben kazansam :D

Bence de çok iyi düşünmüşsünüz^^Eğlenceli görünüyor :)

Çok güzel bir etkinlik. Herkese bol şans. :D

nasıl katılacağız

nasıl katılacağız

Ben kazanırım inş bu arada adım Angela_3Kitty teklif atarsanız sevinirim

Herkese bol şans.
Doll adım: " Jewell."

aynenn süper yavvv ben melek35bahar

nasıl katılıcaz yarışmaya ben anlamadım

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon