Stardoll'ün Türk Tasarımcıları | black_rocker1

Stardoll'ün Türk Tasarımcılarını Tanıyalım, En Başarılılar Listesinde Onları Görelim!

Stardoll'de çok fazla saç, dudak, maske ve aksesuar tasarımcımız var ama en başarılılar listesinde ne yazık ki hiç Türk yok! Bilinçli oylama yaparak bu haksızlığın önüne geçebiliriz. Haksızlık diyorum çünkü en başarılılar listesinde yer alan çoğu tasarımcının tasarımları çok ucuz olduğu için büyük bir kitle tasarından satın alınıyor ve bu vesileyle en başarılılar listesinde yer alıyor. 

Ben blogum ve Facebook sayfamız Stardoll Life aracılığıyla öne çıkması gerektiğini düşündüğüm Türk tasarımcılarımızı sizinle paylaşacağım. Tasarımcılarımıza destek olanlara da bol bol hediyeler vereceğim! İlk tasarımcımız black_rocker1


black_rocker1, kendine özgü renkli saç tasarımlarıyla ve yılın trendi olan bordo renkli dudak tasarımıyla beni çok etkiledi. Karşıma çıkan tasarımlarını oyladım, sizler de oylayın lütfen. (BURADAN) Sadece oylamak yetmez, beğendiğiniz tasarımları da alın lütfen.



Bu da benim black_rocker1'in en sevdiğim tasarımı. Bu yazımı okuyan bir üyemize satışta olan bir black_rocker1 tasarımını hediye edeceğim! 


Yorumlarınızı Facebook sayfamız üzerinden ya da blogumuz üzerinden bize iletmeyi unutmayın.
Ayrıca bir sonraki hafta sizin ya da sevdiğiniz bir Türk tasarımcının tasarımlarına yer vermemi istiyorsanız da yorumunuzda belirtebilirsiniz

Sevgilerle,

1 yorum:

uygun fiyata satıyor olsaydı ondanda alırdık ama ondan iyi tasarlayan kişilerin tasarımları daha ucuz neden bu tasarımlara o kadar para verecekken gidip daha iyilerini aynı fiyata alabiliriz. bence fiyatlarını ciddi sekilde düşürmeli. o zaman kesin tanına bilir aksi halde imkansız. sonucta sd ye gerçek para yatırıyoruz bizde biraz anlayıslı olabilirler.

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon