KADINLAR GÜNÜ YARIŞMASI | OYLAMA ZAMANI!

KADINLAR GÜNÜ YARIŞMASI | OYLAMA ZAMANI!

1. kombin
8 Mart Emekçi Kadınlar Günü'ne özel olarak Star Blog ve TURK.ROYALTY'de başlattığım yarışmaya katılan herkese çok teşekkür ederim! O kadar başarılı kombinler vardı ki ben içlerinden birini seçemedim ve en beğendiğim 10 kombini sizinle paylaşmak istedim.






Bilerek kullanıcı adı belirtmeden, en beğendiğim 10 katılımcının kombinini sizlerin oylarınıza sunuyorum. Lütfen sadece en beğendiğiniz bir kombin için oy kullanın :) Sizden en çok oyu alan katılım 200 SD kazanacak, oylayan üyelerden 5'ine de tasarım saç/dudak/maske hediye edeceğim!

6 yorum

Kullanıcı adlarını paylaşsaydın daha iyi olurdu

Bilerek kullanıcı adına yer vermedim. Yoksa ne olacağı herkesçe malum...

AZOBUS NEDEN ÖN PLANDA?

Azobus olduğunu adsız olarak sen yazdın, ben kullanıcı adın belirtmedim. ki öyle bir amacım olmuş olsaydı hiç oylama yapmadan direkt onu kazanan ilan ederdim, diyelim ki ben ön plana çıkartmış olayım, oy veren üyeler bu yüzden 'ona oy vermeliyim' mi diyorlar?

oylamaya sunman bile azobusu ne kadar taraflı olduğunu gösteriyor o kadar kombin varken bırak bu işleri kerim de tarafsızca yapıyorsan yap işini her şeyde bu üyenin ön plana çıkması hiç adil değil

Bu eleştirini adsız olarak değil de en azından kullanıcı adınla yazsaydın ithamına biraz daha ciddi yanıt verebilirdim ama beni bilen bilir, Azobus babamın/annemin evladı değil. Yarışmaya katılan tüm üyelerin kombinlerini kendimce inceledim ve tek bir kombin seçme hakkım varken ben, haksızlık olmasın, birden çok 'güzel' kombin var diyerek üyelerin oylamasına sundum. Sanırım sen de yarışmaya katıldın ama bu (benim) ilk 10'un arasında yer alamadın. Bu 10 kombin Kadınlar Gününe en uygun olanlar olduğu için seçtim, alelade kombinler değil yani.

ki oylamada da şu an Azobus önde değil herkesin görebileceği gibi. Hedeflediğim gibi üyeler en beğendiklerini oyladılar, bir tek her kimsen sen itiraz ettin.

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon