#StardollBFF İnstagram Yarışması!

Stardoll, İnstagram Hesabı Olan Üyelerine Özel Bir Yarışma Başlattı!

Stardoll'deki en iyi arkadaşınla birlikte 100'e Stardollars kazanmak ister miydin? O halde bu yarışma tam sizlik. :) Stardoll, İnstagram hesabı olan üyelerin katılabileceği #StardollFF yarışmasını başlattı!


Yarışmaya şimdiden elliyi aşkın üye katıldı ve tam 1 hafta boyunca sürecek olan yarışmaya katılımlar da hızla devam ediyor. Hem arkadaşlığınızı paylaşıp hem de 100 Stardollars kazanabileceğiniz yarışmanın detaylarına gelecek olursak:
  • 1. Eğer hala takip etmiyorsan İnstagram hesabından ''Stardoll" u takip etmeye başla …
    2. İnstagram hesabında Stardoll'deki En iyi arkadaşınla ikinizin yer aldığı bir resmin altına en İyi arkadaşının sana ne ifade ettiğini anlatan bir post hazırla!
    3. Bu postunda arkadaşını tagla ve #stardollBFF haştagı ile hazırladığın postu yayına at. 
    4. Kazanan kullanıcımızla İnstagram hesabı aracılığıyla bağlantıya geçilecektir.
    5. Altına açıklamanı eklediğin resmini İnstagramda 26 Şubata kadar yayına atabilirsin. #stardollBFF haştagını ve arkadaşının İnstagram adını eklemeyi sakın unutma!
Unutmayın, en çok beğeniyi alan değil, en beğenilen arkadaşlık kazanacak! O yüzden kural ihlali teşkil edecek işlere hiç yeltenmeyin yoksa muhtemelen diskalifiye olursunuz. Aşağıda benim ve arkadaşım ddemmett ile azabus ile onun arkadaşının fotoğraflarımız yer alıyor:





Sevgilerle, 

RockinCreyzi

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon