Stardoll Yine mi Hacklendi?

Stardoll'de Bir Starbazaar Dolandırıcılık Vakası Daha!

Benzerine Stardoll'de çok kez rastladığımız, Starbazaar'daki değerli ürünlerin 2 sd'ye göründüğü ancak satın aldığımız zaman 600 sd'mizden olduğumuz hile yöntemi yine gündemde!


Bu sefer Waddles kullanıcı adlı royalty bir hesabın bazaarında, sevgili Azobus'un uyarı ve aldığı ekran görüntüleriyle karşılaştığım hile durumu yine çok fazla üyenin canını yakmış gibi görünüyor... Bu konuda ekibe de crewlere de ulaştık ancak nafile... Artık onlar da alışmışlar bu duruma ve kısa süreli olarak ellerinden bir şeyin gelmeyeceğini belirtiyorlar sadece. Oyun, dolandırılan ve bize ulaşın kısmından ulaşan üyelerin kayıplarını gideriyormuş ancak gidermesi değil bu durumları hiç yaşatmaması gerek!

'bu ürünler de bazaarı ilk ziyaret ettiğiniz zaman 2 sd'ye satılıyormuş gibi görünüyordu ancak f5 tuşuna basınca gerçek ortaya çıkıyor'

2006'dan bu yana kesintisiz olarak faaliyette olan Stardoll, özellikle de son yıllarda iyice bozdu kendini. Bu bir gerçek! İlgi, etkinlik, yarışma, üyelere hediyeler hiç olmadığı kadar azaldı! Üyeler artık sadece 'müşteri' olarak görülmeye başlandı. Ancak bu müşteriler karşılık da bekler...

Her neyse, ben bunları defalarca ve defalarca yazmaktan çok sıkıldım artık. Ancak oyun ekibi hiçbir önlem almamakta kararlı gibi görünüyor, varsın öyle devam etsinler.

SİZ SİZ OLUN OYUNUN TÜM AÇIĞINA RAĞMEN DOLANDIRILMAYIN!

Sevgilerle,
RockinCreyzi

2 yorum

Keşke Stardoll önceki yılları gibi olabilse... Hackerlerin olmadığı günler...

Stardollda adım NoEnter Bazaarımı ziyaret eder misiniz?

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon