Eda.Stardoll Kopyacılara Savaş Açtı!

Stardoll'de Emek Hırsızlarına Geçit Yok!

Stardoll'ün sevilen başarılı saç tasarımcıları,  uzun zamandır hileli kopya programı kullanarak tasarımlarını taklit eden emek hırsızlarıyla mücadele etmeye çalışıyor... Tasarımcıların bir kısmı bu yüzden tasarım yapmayı bıraktı!


Eda.Stardoll bugün Star Blog'da yayımladığı yazısında kopyacı emek hırsızlarına tabiri yerindeyse savaş açtı! Stardoll ekibinin bu kopya meselesini tümüyle sonlandırmak için teknik alt yapıyı hazırladığını ancak bu işlemin biraz zaman alacağını belirten Eda.Stardoll, kopyacı üyelere karşı üyeleri bilinçli olmaya davet etti.


Çok güzel bir detaya değinen staffımız, kopyacı üyelerin bilinçsiz ve işgüzar üyeler yüzünden arttığına dikkat çekerek diğer tüm üyelere bu tüm durumlarla karşılaştıkları an hemen ekibe şikayet etmelerini ekledi. EĞER BAZI ÜYELER -SADECE BİRAZ DAHA UCUZ OLDUĞU İÇİN- KOPYA TASARIMLAR SATIN ALMAZSA BU SORUN ZATEN ORTADAN KALKAR.


Unutmadan! Kopya tasarım yapanlar kadar o tasarımları satın alanlar da kural ihlali yaptıkları için tespit edildiği an her iki tarafında hesapları kapatılıyor. O yüzden tasarım saç alırken dikkatli olun!

Sevgilerle,
RockinCreyzi

4 yorum

galiba bu tatil çok şanssızım :( hiç kazanamadım :/ kirmizigelincik

Tasarımın kopya olup olmadığını nasıl anlarım?
bu arada adım xmerve.9

saçma çünkü saç alanlar kimin orjinal kimin kopya olduğunu bilmiyor örneğin ben tasarımcıları takip asla etmem hoşuma giden ne varsa gidip satıyorsa alırım satmıyorsa da satan birini ararım kim kopya yapmış orjinali kimde bilmem. bir sürü tasarımcı var her tasarımcının tasarımı hangisi nereden bilelim öğrenelim saçma alanlara bir uyarı veya hesap kapatma işlemi uygulanmamalı. ben bir sürü ürün alıyorum her gün ve kim orjinal kim değil bilemem tasarımcıları tanımıyorum isimlerini nicklerini vs lerini bilmiyorum bilmek zorunda da değilim. saçma sapan kendi hatalarını kapatmak için alanlara suçu atmasınlar kurunun yanında yaşta yanmamalı. ben hep saç alıyorum ve bazen çevremdekilere de hediye ediyorum ne yani aldığım saç kopyaysa hediye ettiğim kişi bilmeden aldıysa bu hesabı kapanacak demek mi. saçma. tembelliğin bu kadarı.

EMEK HIRSIZLARINA YER YOK DİREK SIKAYET EDIYORUM BEN

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon