Stardoll Staffları Gibi Görün!

Eda.Stardoll, Maite.Stardoll, Julia.Stardoll ve Callie.Stardoll | Sen Hangisi Gibi Görünmek İsterdin?

Stardoll'ün en aktif dört staffının yeni görünümlerini gördünüz mü? Starplaza'da yer alan mağazalardaki kıyafetler ve aksesuarlar ile birbirinden trend kombinlere imza atan stafflar size kendi bebekleriniz için oluşturacağınız kombinlerinizde ilham olabilmek için görünümlerini sık sık yeniliyorlar!


Callie.Stardoll it girls mağazasının yeni koleksiyon ürünleriyle hazırladığı kombiniyle tam bir Sonbahar görünümüyle endamını sergiliyor. Mağazanın mevcut koleksiyonundaki botuyla kombinini tamamlayan Callie.Stardoll'ün görünümüne eksiksiz bir şekilde, It Girls mağazasından erişebilirsiniz!


Maite.Stardoll LE şıklığı ile Şükran Günü'ne özel olarak hazırladığı kombinini Stardoll'ün eski mağazalarından Killah markalı kolye ve Callie's Picks markalı ten rengi bir ayakkabı ile tamamlamış.


Julia.Stardoll Tribute'ni oluştur yarışmasını kazanan üyelerin hazırladığı Stardoll Feat. markasından alışverişini yapmış ve ürünlerini it girls kazağı ile kombinlemiş. Brezilya havasını yansıtan Julia.Stardoll'ün görünümüne de Starplaza'ya uğrayarak erişmeniz mümkün!


vee geldik bizim staffımız Eda.Stardoll'e! Eda.Stardoll kombinini oluştururken limitli Runvay markasından aldığı pantolonu ve MSW16 döneminde satışta olan Miss Stardoll World 2016 mağazasından aldığı üstüyle spor - şık bir görünüm oluşturmuş.

Peki size bir soru, Eda.Stardoll kombinini hangi markanın ayakabısı ile tamamlamış? Yorum kısmına doğru cevabı yazan üyeler arasından yapacağım çekilişte 3 şanslı üyeye dilek listesine ekleyeceği limitsiz bir ürünü hediye edeceğim!

Sevgilerle,
RockinCreyzi

12 yorum

Ayakkabının markası MSW 2016'dır. Kullanıcı adım: lydian..

MSW16 mağazasındaki ayakkabısını kullanmıştır.-Hazer224-

Kullandığı Ayakkabı Markası MSW2016 dır kullanıcı adım : maviss_gizem

MSW 2016 marka bir ayakkabı kullanmıştır. Kullanıcı adım; HappyMy_angel

Eda.Stardoll kombinini MSW 2016 markasının ayakabısı ile tamamlamıştır.

MSW2016 ile tamamlamıştır... <33333 ninanabel

MSW2016 ve çok hoş görünüyor doll kirmizigelincik

MSW 2016 dan kullanmııştır adım poncikss

Ayakkabı markası MSW2016 SD adım: ArmaganGul

MSW 2016 Mağazasına ait ayakkabı kullanmıştır. bambi12345

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon