Stardoll'ün En Büyük Yılbaşı Çekilişi!

2017'ye Sayılı Günler Kala Gelenekselleşen Büyük Ödüllü Çekilişimizi Başlatıyorum!


Sadece Facebook / Stardoll Life sayfamızın ve Blogumuz Stardoll Magazine Turkey'in üyelerinin katılabileceği büyük ödüllü yeni yıl çekilişimiz başladı! Eğer sayfamızı daha önceden beğendiyseniz ve blogumuza daha önceden üye olduysanız, hemen aşağıda yer alan çekiliş detaylarını inceleyin! Ancak hala üyemiz değilseniz buraya tıklayarak (görselli anlatım) sayfamızı beğenebilirsiniz ve buraya tıklayarak (görselli anlatım) blogumuza üye olabilirsiniz!

Katılım Koşulları 💬

Facebook sayfamızdaki Büyük Yılbaşı Çekilişi başlılı paylaşımımızı beğenmeli ve paylaşmalısınız.
Twitter'da ve İnstagram'da Yılbaşı Çekilişi içerikli paylaşımlarımızı beğenip Twitter'da RT, İnstagram'da Repost etmelisiniz. (sadece hesabı olanlar, koşulu yerine getirenlerin kazanma şansı iki katı artar)
Stardoll'de  2017 Gifts başlıklı sahneme kullanıcı adınızı yazmalısınız...
Yukarıda belirtilen koşulları eksiksiz yerine getirdiğinize emin olduktan sonra bu yazımın altına da blogumuza üye olup olmadığınıza dair teyit amacıyla kullanıcı adlarınızı yazmalısınız.

Katılım Süresi 🕙

Çekilişe 1 Ocak 2017 tarihine kadar katılabilirsiniz, daha sonraki katılımlar geçersiz sayılacaktır çünkü 1 Ocak Pazar günü tüm katılımcılar incelenecek ve en kısa zamanda da kazananlar açıklanacak...

Kaç Kişi Kazanacak? 👩👨

Çekiliş katılım koşullarını eksiksiz yerine getiren toplam 20+17 (37) kişi ödül kazanacaktır!

Ödüller 🎁


Tasarım saçlar, tasarım dudaklar, tasarım yüz maskeleri,LE, ANTIDOTE, Tribute, DKNY, Hot Buys, Strike A Pose gibi değerli olarak nitelendirilen ödüller yeni yılda sizlerin olacak!

9 yorum

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon