Chimi Güneş Gözlükleri Stardoll'e Geliyor!

Stardoll'e Yepyeni Bir 'Güzellik' Mağazası Açılıyor!

İsveç merkezli unisex güneş gözlüğü markası Chimi Starplaza'da yeni bir mağaza açacak! Dolayısıyla bu mağaza yalnızca Stardoll bebeklerimizin yararlanabileceği bir mağaza olacak. Ancak eğer Chimi markasının şerefine Stardoll'de başlatılan yeni yarışmaya katılırsanız plazaya gelecek gözlüklerden birine gerçek hayatınızda da sahip olabileceksiniz!

Chimi İle Parılda

Yarışmanın açıklama metni;

İnanılmaz havalı yeni marka bir gözlüğe nasıl sahip olursun? Chimi'nin gösterişli gözlüklerine bir gözat ve iyi bir görünüm yakalamayı dört gözle bekle.

Stardoll'un en yeni gerçek Marka işbirliği sizler için mağazamızda, ve Sizinle tanışmasını ödül olarak kazanan 10 şanslı kullanıcıya Chimi'nin seçkin güneş gözlüklerinden hediye vereceğimiz bir yarışma ile başlatıyor.

Chimi modellerinden esinlenerek StarDesign'da bir çift güneş gözlüğü oluşturun ve 11 Aralık'a kadar yarışma sayfamıza gönderin.

Kazananlara ulaşılacak ve ödüller doğrudan onlara gönderilecektir.

Haydi başla; ışıldama sırası şimdi Sende!


Ben yarışmaya Chimi aqua 2 güneş gözlüğünden esinlenerek tasarladığım gözlüğüm ile katıldım. Siz daha güzel tasarımlarınızla hem Stardoll'de parıldayın hem de ödül kazanın! :)

Sevgilerle,
RockinCreyzi

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon