Stardollda Kullanmadığımız Özellikler

Uzun bir aradan sonra herkese yeniden merhabalar :):)
Bugün sizlere stardoll da çoğumuzun hiç kullanmadığı veya sıklıkla kullanmadığımız kısımları düzenledim.Belki tekrar bir şans vermeyi deneriz ne dersiniz? 

MİNİ OYUNLAR/ ÇİZGİ ROMAN: 

Sea of Stars veya yıldızların denizi isimli çizgi romana daha önce hiç göz atmış mıydınız? Üstelik bildiğimiz çizgi romanlardan farklı olarak hareketli efektlere veya bazı bölümlerde youtube'a açılan linklere sahip üstelik türkiyeden alıntılara da yer verilmiş! :) 

Belki fazla ilgi görmemesinin sebebi hikayenin yalnızca 8 bölümden oluşmasından olabilir..
Yeni bir gençlik hikayesi çıkarsalar üstelik oyunlar aramızdan seçilse sizcede harika olmaz mıydı?
Göz atmak için buraya tıklayın

MİNİ OYUNLAR/ CELEB QUİZ: Belkide stardollun en eski oyunlarından olan celeb quiz oyunu malesef artık ilgi çekmediğini skor tablosundaki üyeliklerin çoğu silinmiş kullanıcılardan oluşmasından anlayabiliriz. En çok puana ulaşan kullancıların kupa kazandığı hatırlatarak devam edelim.
Oyuna göz atmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz
STARMOVİE:
 Çoğu zaman ödül alan videolar çok vasat düzeyde kalıyor arkadaşlar ve starmovienin eklendiği günden beri kendi adıma konuşmak gerekirse ilgi çekmediğini düşünüyorum. Bence en büyük sebep kullanmayı çoğumuzun başlarda anlamayıp daha sonra tekrar kullanmayı denememesi :)
Tekrar şans vermek isterseniz buraya tıklayın

ARKADAŞINI DAVET ET! : 
Eğer bir arrkadaşınızı stardoll'a davet ederseniz ve arkadaşınız sizin davet linkinizden üye olursa 5 starpuanı sıkı durun eğer birde süperstar olursa arkadaş başına 50 sd kazanabileceğinizi biliyor muydunuz? :)
Buraya tıklayarak teklifi inceleyebilirsiniz.

Benim oyunda kullanmadığım/Kullanamadığım özellikler bunlardı ya sizinkiler? Starmovie kısmına belki bir kere daha şans vermeyi deneyebilirim. Yeni yazılarda görüşmek üzere sevgileeer :):)
Diya-she 

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon