29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI

Cumhuriyet bayramına 1 gün kala Stardollda kutlamalar başladı !

Evet arkadaşlar bildiğiniz gibi yarın 29 ekim cumhuriyet bayramı stardoll bunun için kampanyalar + yarışmalar düzenledi !
İlk olarak süperstarlıklara %15 daha fazla stardolları ekledi !Ayrıca Bloga paylaştığı yazı ile etkinlikleri paylaştı ! :)

Eda.stardoll'un blogda paylaştığı yazı:

Selam Canlarımmm
Harika aktivitelerle Şanlı Cumhuriyet Bayramımızı karşılamaya hazırlanıyoruz :))
Sizlere her bayramda olduğu gibi bu bayram da süper sürprizlerim olacak :))
Bir kere efendim Eğer Royalty iseniz mutlaka Türk.Royalty klübümüze üye olun zira orada 29 Ekim'e özel Süper yarışmalarımız var.  Hem RockinCreyzi hem de Yasemin_Woww Muhteşem ödüllü şahane Cumhuriyet Bayramı yarışmaları düzenliyorlar kaçırmayın derim ben!!!
Bendeniz de naçizane sitemizde 29 Ekim'e özel ödülüyle dudak uçuklatacak harika bir Foto yarışması yaptım bu yarışmaya da yarışamalar sayfamızdan ulaşabilirsiniz 29 ekim tarihinden itibaren. Ona da katılın ki şanslı 3 kişiden birisi oup Pix Mağazamızdan 100'lük Memory Card kazanma şansını yakalayabilin!!!
Bitti mi??? HAYIRRRR... Ayrıca 29 ekim günü sitemize giriş yapan herkes ama herkes DERİMOD ilhamlı harika bir çanta hediye alacak bizlerden bu özel günün şerefine... Veee tabii ki bu güne özel bir de Ödeme kampanyamız var: Bugunden itibaren Bayramı içeren haftasonu boyunca yapacağınız tüm SD ve SS paketi alışverişlerinizde %15 Stardolları bizden ektra hediye... Cumhuriyet Bayramında Mutlu omak hepimizin hakkı Öyle değil mi??? 

Şimdi ne yapıyoruz...? 29 Ekim sabahı kahvaltıdan sonra siteye giriş yapıp hesapları ödeme kampanyasından yararlanarak doldurup Cumhuriyet bayramı nimetlerinden yararlanarak bu bayram sayesinde bize verilenlerin tadına varıyoruz... İyiki Cumhuriyet Çocuğuyuz...
TEŞEKKÜRLER ATATÜRK...!

Cumhuriyet bayramı kutlamalarımız şimdiden başladı!!! Sizde ödüller kazanmak istiyorsanız Eda.stardoll'un dediği yarışmalara katılıp birbirinden güzel ödülleri kazanma fırsatını okuyabilirsiniz.

AYRICA EDA.STARDOLLUN ORJİNAL BLOG YAZISI İÇİN: http://www.stardoll.com/tr/magazine/post/117387/bir_dolu_cumhuryet_daha.html

SAYFASINI ZİYARET EDİNİZ.



http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon