Stardoll Magazine Turkey & Stardoll Life Üyelerine Özel KURBAN BAYRAMI ÇEKİLİŞİ!

Blogumuzda ve Facebook Sayfamızda Bayram Şenliği Var!

Blogumuz Stardoll Magazine Turkey ve Facebook sayfamız Stardoll Life üyelerine özel olarak büyük bayram çekilişi başlattık! Tüm şenliklerimizde olduğu gibi ödülleri yine bol tuttuk...


 KİMLER KATILABİLİR?

Blogumuza ve Facebook sayfamıza üye olan herkes bayram çekilişimize katılabilirler. Eğer hala üye değilseniz; blog ana sayfamızda, sağ köşede yer alan ÜYE OL butonuna tıklayarak Google, Twitter ya da Facebook hesabınızla üye olabilirsiniz. Facebook sayfamızı beğenmek için de BURAYA TIKLAYIN ve BEĞEN butonuna basın. (Katılımcılar titizlikle incelenecek ve üye olmadan yarışmaya katılanlar ödül kazansa da ödülleri verilmeyecektir.)

NASIL KATILABİLİRSİNİZ?

Çekişimize katılmak için öncelikle bu yazıma kulanıcı adınızı yazmalısınız ve daha sonra da aşağıdaki Facebook paylaşımımızı beğenip profilinizde ve üye olduğunuz bir Facebook grubunda, Twitter hesabızınızda ve İnstagram hesabınızda #StardollBayramÇekilişi hashtagi ile yine kullanıcı adınızı da ekleyerek paylaşmalısınız... (Unutmayın! yalnızca tüm koşulları eksiksiz yerine getirenler ödül kazanabileceği için eğer onaylanan katılımcı sayısı az olursa bir üye birden fazla ödül kazanabilir!)


ÖDÜLER NELER?

Çekilişimize katılan toplam 26 üyemiz bizden ödüller kazanacak! Ödüller arasında kıyafetler, değerli ürünler, tasarım saçlar, tasarım dudaklar ve MSW oyu yer alıyor! Hangi ödülleri kaç kişinin kazanabileceği aşağıdaki görsellerde belirtilmiştir;


MSW OYU NASIL OLACAK?

Ödüllerimizden biri de MSW 2016 için oy! Peki bu oy nasıl sağlanacak? Çekilişe katılan üyeler arasından Miss Stardoll World deneyen Türkiye üyeleri arasında da bir çekiliş yapacak ve kazanan aday Stardoll Magazine Turkey - Stardoll Life üyelerince oylanacak! Oylayan sayısını artırmak için oy veren üyelerimize de tarafımızdan ödüller verilecektir! Bu ödül katılıma göre değerli kıyafet, tasarım saç, Süperstarlık ve Stardollars olarak belirlenecektir!



Tüm okurlarımıza ve üyelerimize mutlu bayramlar dilerim!

Sevgilerle,
RockinCreyzi

25 yorum

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon