MSW16'da YARIŞAN TÜRK ÜYELERİ TANIYALIM!

MSW 2016 heyecanı sürüyor... Bu yılki yarış geçmiştekilerle kıyasla daha hızlı bir şekilde başladı ve hız kesmeden devam ediyor! Sizler için üyeler tarafından daha şimdiden yılın favorileri olarak gösterilen Türk adaylarla kısa kısa röportajlar yapmaya karar verdim. Aslına bakarsanız bu favori adaylarımız daha yarışmanın ilk ön gösterimi yayımlandığı andan bu yana seçilen başarılı, üyeler olacak.

İddialı aday PERİSİP ile başlayalım... Evet, Perisip'i her gün oylamamız için üç neden; 3 NCG, 10 Dekor, 39 Takı Kupası var; 2013 ve 2014 Yarı Finalisti; en önemlisi de aşağıdaki iddialı yanıtların sahibi, gelin hep birlikte yanıtlarını inceleyelim:


SORU: Ben yukarıda kısaca hakkındaki bilgileri paylaştım ama onca katılımcı içerisinde Türk üyelerimiz neden seni oylamalı?
YANIT: Biliyorsunuz ki Stardoll arkadaşlık, farklı tasarım, özgün doll ve yenilikçi iyi dekore edilmiş  suitlerle öne çıktığımız bir oyun, ben 5 senelik tecrübemle bu alanlarda örnek oluşturduğumu düşünüyorum.

SORU: Seni diğer katılımcı adaylardan ayıran bir özellik var mı? MSW16 için sence iddialı bir Türk aday mısın ve en ö eğer finale kalırsan diğer yabancı üyelere karşı ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için neler yapmayı planlıyorsun?
YANIT: Diğer katılımcılardan ayrılan özelliğimi şu olarak görüyorum; beğenilen ve benzetilmeye çalışılan bir doll'um var, level, statü, yaş ayırt etmeden tüm oyuncularla hoş iletişim kuruyorum, tasarımlarımda güncel ve evrensel temaları kullanıyorum, ben kendimi iddialı bir aday olarak görüyorum bu hedef bana çok uzak değil daha önce iki kez semi finalist oldum.., Beni seven kişilerin desteğiyle bunu başarabileceğime inanıyorum. eğer  bu yıl finale kalırsam ülkemin barışçıl, insan dostu olduğunu dünyaya tasarım yaparak ifade etmeyi düşünüyorum, bu süreçte zaten adil dürüst ve saygılı olarak bunun başlangıcını yapmış olacağım. Destekleyen herkese, arkadaşlarıma çok teşekkür ederim!


PERİSİP'i msw için oylamak için bir sebep daha! Eğer bugün perisip için bir MSW oyu kullanırsanız onun ödüllü tasarımlarından birini kazanacaksınız! Oyladıktan sonra yorum olarak bunu belirtmeyi kendi favori adayınızı yazmayı unutmayın ki çekilişte adınız yazılsın!

5 yorum

Stardoll magazine turkey kurban bayramı cekilislerinin sonucu noldu acaba ????

superhilalada1 oyladım

kirmizigelincik

Başarılar diliyorum. -PearlQarizmaa

tam reklam olmuş

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon