MSW 2016 - Sıkça Sorulan Sorular

Eda.Stardoll MSW16 Hakkında Bir SSS Yazısı Yayımladı!

Miss Stardoll World 2016 tüm hızıyla devam ediyor. Özellikle yeni üyelerin MSW hakkında sıkça sorduğu soruları derleyen Stardoll tüm merak edilen soruları yanıtladı;


MSW bu yıl nasıl olacak kafanızda sorular mı dolanıyor?  İşte size cevaplar!

Yarı final nasıl olacak? Sadece büyük ülkelerden mi seçimler gerçekleşecek?

Herkesin eşit şansı var, nereden yarışmaya katıldığınızın bir önemi yok. Dünyanın dört bir yanından en fazla oyu almış olan bebekler yarı final sahnesinde yerini almaya hak kazanacak —  O nedenle şansını yükseltmek için kampanyanı uluslararası seviyede yürüttüğünden emin ol! 

Neden oylama düğmesini süitimde göremiyorum?!

Şeyy, oylama düğmesini hiçbir zaman süitinde göremeyeceksin çünkü kendi kendini oylayamazsın!
Oylama düğmesini eğer diğer bebeklerin süitinde göremeyecek olursan, bunun nedeni muhtemelen e posta adresini onaylamamış olman ya da 10.seviyeye henüz ulaşmamış olman olabilir.

Geçen sene Yarı final/final seçmelerinde yeraldım. Bunun anlamı bu sene yarışamıyacağım mı?

Kesinlikle hayır! Yarışma sayfasında yer alan kurallara uydukça HERKES yarışabilir! 

Erkekler Miss Stardoll World Seçilebilirler mi?

Evet, sayın centilmenlerin kampanyalarını hazırlayarak yarışmamızda yer almaları bizleri memnun edecektir. Ne yazık ki bir erkek medoll'un yarışmayı kazanması durumunda ona verilecek özel bir ödül hazırlanmamıştır bunu da şimdiden belirtmek isteriz! Ancak kendileri erkek de olsalar birincilik kuşağını ve tacını onurla taşıyabilirler diye düşünmekteyiz!

Eğer insanlar sahte oylarla oylama yaparlarsa ve hile yoluna baş vururlarsa bu yarışmanın gidişatı için adil mi?

Hileciler hile yapmaya devam edecekler ve fake hesapla oylama yapanlar da buna devam edecekler ancak; bunların hiçbirisi bir sonuca ulaşmayacak... Çünkü sadece gerçek oyların sayıldığı ve fake hesapların oylarının ciddiye alınmadığı ama oylanılan hesabın zarar görmediği bir uygulama aracı sayesinde bu sıkıntının önüne geçmiş durumdayız!

Son zamanlarda uyarı almıştım, bu yarışamayacağım anlamına mı geliyor?

Tam olarak değil! Eğer MSW butonunu görebiliyorsan ve diğer kullanıcıları oylayabiliyorsan bu senin de oylanabiliyor olduğun anlamına geliyor.

Bir kullanıcı Diskalifiye olabilir mi?

Hile yapan, One Stop Kurallarımızı ihlal eden, düşer kullanıcılarımıza şiddet içerikli yaklaşımlarda bulunan herkes yarışmadan diskalifiye olabilir. Oyuna saygı duymazsanız tacı kazanamazsınız!

Umarız bu yardımcı olmuştur. Bol şanslar dileriz!

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon