Eda.Stardoll Hakkında En Merak Edilen Soruları Yanıtladı!

Türkiye Staffı Eda.Stardoll'den Bayram Süprizi!

İlk kez blogumuzdan duyurduğumuz gibi 13 Eylül günü saat 15:00'da Türkiye staffı Eda.Stardoll, Stardoll'ün resmi Twitter hesabı vasıtasıyla merak ettiğimiz tüm sorularımızı yanıtladı. #askeastardoll hashtagi ile kendisine canlı olarak iletilen tüm soruları içtenlikle ve büyük mutlulukla yanıtlayan Eda.Stardoll bakalım hangi konulara açıklık getirdi, kaçıranlar için hep birlikte inceleyelim...


Eda.Stardoll Kaç Yaşında? Eda.Stardoll Gerçekten Türk mü? Eda.Stardoll Nerede Yaşıyor? Eda.Stardoll Stardoll Kurucusu mu? Eda.Stardoll Hangi Dilleri Konuşabiliyor?


Gördüğünüz gibi en çok bu konularda sorular soruldu. Sorulara net olarak yanıt veren Eda.Stardoll 26 yaşında bir Türk olduğunu ve Stardoll ofisi İsveç'te bulunduğu için Stockholm'de yaşadığını ve Stardoll kurucusu değil sadece Stardoll Türkiye staffı olduğunu söyledi. ve staffımız tam 4 dil biliyor; Türkçe, İngilizce, İsveççe ve Azerice (Osmanlıca ile birlikte 5 dil!)

MSW 2016'ya Nasıl Katılabilirim? Miss Stardoll World 2016'da Kaç Kişi Yarı Finale Çıkacak? MSW16'da Fake Hesapla Kendini Oylatanlar İçin Alınan Önlemler Nelerdir? 

Miss Stardoll World maratonu tüm hızıyla devam ederken Eda.Stardoll bu konudaki merak edilen soruları da yanıtladı! MSW 2016 için starblogda yayımladığı Sıkça Sorulan Sorular yazısında detaylı bilgiyi yazdığını ve fake hesaplar konusunda da itinayla çalıştıklarını belirtti...


Stardoll'e Nasıl ve Ne Zaman Başladı? Stardoll'de Çalışan Başka Türk Var mı? Stardoll Ofisinde Çalışmak Nasıl Hissettiriyor? Stardoll Türkiye Üyelerini Ziyaret Ediyor mu? 

Eda.Stardoll 10 yıl önce stajyer/yardımcı olmak için başvurduğu Stardoll'de Türkiye'nin ulusal bebeği olarak işe alındığını ve şu an Stardoll ofisinde Clique (Stardoll tarafından açılan sosyal medya pazarı) için çalışan bir Türk'ün daha olduğunu söyledi. Stardoll ofisinde eğlenceli, öğretici vakitler geçirdiğini söyleyen Eda.Stardoll, aynı zamanda bunun büyük sorumluluklar getirdiğini de belirtti... Aynı zamanda Eda.Stardoll ara ara Türk üyeleri ziyaret ettiğini ve onlara yorumlar yaptığını da yanıtlarına ekledi!

Eda.Stardoll Stardoll Bloglarını Takip Ediyor mu? StarBlog Türkiye için Yazar Alımı Olacak mı? Eda.Stardoll'ün En Sevdiği Türk Saç Tasarımcıları Kimler?


Eda.Stardoll blogumuz Stardoll Magazine Turkey'i ve Facebook sayfamız Stardoll Life'ı takipettiğini ve paylaştığım resme ithafen yılın Stardoll Life üyesinin ona göre diya-she olduğunu söyledi... Ayrıca yakın tarihte StarBlog yazar alımının olmayacağını da söyledi. Sevdiği Türk saç tasarımcıların olup olmadığı sorusunda da Applemelez ve Ma.Paradise yanıtını verdi.


Sorulan daha birçok soruyu içtenlikle yanıt verem Eda.Stardoll'e bu güzel bayram sürprizi için bir kez daha teşekkür ediyor ve son olarak bir de TURK.ROYALTY için sorduğum soruya verdiği yanıtı eklemek istiyorum;



Evett, yani eğer bu Twitter sohbetini kaçırdıysanız TURK.ROYALTY kulübüne üye olursanız (yalnızca royalty üyeler) Eda.Stardoll ile oradan da sohbet edebilir ve daha da önemlisi onunla partiye katılabilirsiniz!

Sevgilerle,
RockinCreyzi

3 yorum

Adım avin3 royaltim fakat TURK.ROYALTY geubundan yasaklandım geri nasıl katılabilirim?

eda.stardoll un gerçek halini çok merakkkk ediyorummm!!!!!

ben sizden yardim ala bilirmiyim

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon