Türkiye Tek Millet Tek Yürek!

#TekMilletTekYürek

Biz tüm etnik kimliklerimizle büyük bir milletiz, bölmek istemeyenlere inat! Anadolu bizim ana yurdumuz, tarih boyu vatanımızda gözü olan çalışan ABD ve AB'ye inat! ve Atatürk bu cennet vatanın kurucu lideridir, çeşitli yollarla unutturmaya çalışanlara inat...


Ülkemiz 15 Temmuz gecesi dış güçlerin (insanlığın baş belası Amerika) yönettiği ve içimimizdenmiş gibi görünenlerin (malum cemaat) gerçekleştirdiği bir darbe girişimi yaşadı ancak bu girişim şanlı milletimiz tarafından püskürtüldü ve darbe girişimi başarısızlıkla sonuçlandı! Darbe girişimi gecesinden bugüne kadar Türkiye'nin her yerinde demokrasi nöbetleri tutulmaya başlandı ve o nöbetler bugün İstanbul Yenikapı Miting alanı başta olmak üzere Türkiye'nin tüm şehirlerinde gerçekleşen büyük Demokrasi ve Şehitler Mitingi ile taçlandırıldı! İstanbul'daki mitinge ellerinde Türkiye bayrakları, dillerinde demokrasi sloganlarıyla 5 Milyondan fazla kişi katıldı!


Tüm zorluklara ve bölücülere rağmen halkımız zaten birlik içerisinde yaşıyordu  ancak bu miting siyasi liderleri de birleştirdi ve uzun yıllar sonra ortaya özlenen fotoğraf kareleri çıktı. Umarız bu birlik daim olur, meclisimiz daha hızlı kararlar alabilir ve güzel ülkemiz batısından doğusuna, tümüyle olarak barışı tadabilir!



BU MEMLEKET BİZİM!


BİZE SEVGİ DÜŞER, BİZE BARIŞ...


Nazım Hikmet - Türk Milletini Yok Edemezler!


http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon