Büyük Ödüllü 19 Mayıs 2016 Şenliği!

Stardoll Life ve Stardoll Magazine Turkey İftiharla Sunar!

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun!
Büyük ödüllü kutlama yarışmamıza geçmeden önce bu günün anlam ve öneminden biraz bahsetmek istiyorum:

19 Mayıs 1919'da Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Bandırma Vapuru ile Samsun'a çıkışıyla Türk halkının kurtuluş savaşı başladı. Ardından da Atatürk bu şanlı günü tüm Türkiye gençlerine armağan etti! İlk olarak 1935 yılında 'Atatürk Günü' olarak kutlanan bayram daha sonra Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray Spor Kulüplerinin de teşviği ile Atatürk'ün de onayıyla '19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı' olarak kutlanmaya başladı. Son olarak 12 Eylül darbesiyle 'Atatürk'ü Anma , Gençlik ve Spor Bayramı' adını almıştır ve günümüze kadar da bu adla kutlanmaya devam etmiştir. HEPİMİZE KUTLU OLSUN!


Şimdi gelelim artık gelenekselleşen büyük şenliğimize; Katılmak için aşağıdaki adımları izleyin...

1-) Öncelikle Facebook sayfamız Stardoll Life'ı beğenmeniz, Blogumuz Stardoll Magazine Turkey'e üye olmanız ve Facebook Grubumuz Stardoll Life Birliği'ne katılmanız gerekmektedir. Aksi taktirde katılımınız onaylanmayacaktır...

2-) Facebook sayfamızda paylaşmış olduğumuz 19 Mayıs Şenliği paylaşımımızı beğenip paylaştıktan sonra paylaşıma kullanıcı adınızı yazmalısınız. (Paylaşıma gitmek için tıkla)

3-) Son olarak da Stardoll suitinizi 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı konsepti ile dekore edin. Temayı yansıttığınız sürece dilediğiniz ürünü kullanarak istediğiniz bir odanızı dizayn edebilirsiniz. Odanızı hazırladıktan sonra kaydedin ve daha sonra da ekran görüntüsünü Ayda-ilayda/Stardoll-LİFE yarışmaları sayfasında paylaşın!  

Yukarıdaki adımları eksiksiz bir şekilde yerine getiren toplam 19 üyemiz bizden Türkiye bayrağı dövmesi, Atatürk dövmesi ve değerli birer kıyafet kazanacak! (LE, Strike a Pose, Antidote, Tribute, Young Hollywood gibi markalar...)

Dövme ödüllerinin görünümleri, ödüller densiay ve XirdoX'dan!


19 Mayıs konseptli suit önerilerimiz;

 

Sevgilerle,
RockinCreyzi

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon