StarBazaar'da ki En Popüler 10 LE Ürünü!

MERHABA SEVGİLİ STARDOLL VE STARDOLL MAGAZINE TURKEY TUTKUNLARI !

Bu yazımda sizler için Stardoll'da sevilen ve pahalı olan mağaza LE'den 10 tane popüler ve halen Bazaar'da aranan ürünleri sıralamak istedim...


10-  Carryall Tote

Bir çok renginin bulunduğu ''Carryall Tote'' adlı içinde aletleri görünen bu çantanın en sevilen rengi Siyah. Bazaarda bulabileceğiniz fiyat Min. 50 ve Max. 200 Stardollar.

9-  Dark Laser Print Tee

Şuan halen değerli olan bir diğer ürünümüz ''Dark Laser Print Tee'' adındaki bu tişört. Bazaarda bulacağınız fiyatı benim gördüğüme göre Min. 500 ve Max. 600 Stardollar.


8-  Collared Tartan Dress

8. Sırada Bazaar'da nadiren bulunan ''Collared Tartan Dress'' adı altındaki bu elbise. Bazaarda bulabileceğiniz fiyat Min. 100 ve Max. 600 Stardollar


7- Wild At Heart Leggings

Ve sırada gerçekten halen popüler olan ''Wild At Heart Leggings'' adındaki bu tayt. Bazaarda bulabileceğiniz fiyat Min. 600 ve Max. 600 Stardollar.


6- Violet Frilled Dress


6. Sırada ''Violet Frilled Dress'' adındaki bu elbise. Bazaarda bulabileceğiniz fiyat Min. 150 ve Max. 600 Stardollar.

5- Deep Pink Straps Drees


Ve sırada yine bir elbise yer alıyor. Elbisemizin adı ''Deep Pink Straps Dress'' Bazaarda bulabileceğiniz fiyatı Min. 140 ve Max. 200 Stardollar.

4- Floral Wreath


4. Sırada günümüzde NCG veya CG olanların taktıkları ''Floral Wreath'' adı altındaki bu çiçekli taçlar. Bazaarda ben göremedim ancak ilk çıktığı sırada mağazada fiyatı 35 Stardollarmış.

3- Plaid Hat


Ve sırada yine gerçekten çok kullanılan bir ürün var. ''Plaid Hat'' adındaki bu şapkalar bazaarda bulunmuyor ancak ilk çıktığı sırada mağazada fiyatı 35 Stardollarmış.

2- Varsity Jacket


Sıradaki ürünümüz ''Varsity Jacket''. Bu ürün Bazaarda bulunmuyor çünkü 600 Stardollar üzeri satılıyor. Hatta en son gördüğümde satış fiyatı teklifleri 1K Stardollar'dan başlıyor.

1- Steampunk Platforms


Ve ilk sırada gözde ürünlerden biri olan ''Steampunk Platforms'' adındaki bu ürün yer alıyor. Bazaarda bulunmuyor çünkü bu üründe bir önceki sıramızdaki ürün gibi 600 Stardollar üzeri satılıyor.

Sevgilerle;
AJDAPEKKO

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon