Stardoll'un İlk Kapak Kızı!

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

Stardoll'un vaz geçilmez günlük yarışmaları olan Covergirl (Kapak Kızı) ve National Covergirl (Ulusal Kapak Kızı)  popülaritelerini bugüne kadar yitirmeyen, hatta gün geçtikçe artıran tek etkinlik! Gelin bu yarışmaların tarihlerini, ilk günlerini inceleyelim;


Kapak Kızı yarışması Stardoll'un kurulduğu ilk yıllarda başlamış ve kazananlar 'Kapak' yerine StarBlog'da paylaşılmıştı. Tam olarak 21.09.2006 'da başlayan Covergirl yarışmasının ilk talihlisi İsveç'den dudette kullanıcı adlı üye oldu. 2009-2010 arasında başta Türk üyeler olmak üzere dünyanın tüm ülkelerinden üyeye sahip olmaya başlayan Stardoll'de National Covergirl yarışması da başlatıldı! Ulusal Kapak Kızı da günlük olarak seçiliyor. Türkiye'nin ilk National Covergirl talihlisi baydar_seda oldu!


Şimdi gelelim sizlerin nasıl, ne şekilde CG, NCG olabileceğinize;

Stardoll'um Nasıl Kapak Kızı Olabilir?

Kapak kızı olabilmek için günün en çok oy alan üyesi olman gerekiyor.
Diğer ülke üyelerinden oy alabilmek için kişisel moda yeteneklerini kullanarak bebeğini giydir ve suitini dekore et! Ayrıca yayın mesajı göndererek kendini tanıtabilir, ziyaretçi defterine, sahnelere ve albümlere yorum bırakarak görünürlüğünü artırabilirsin. 

Ayrıca tasarım bölümünden moda, dekor, takı ve ya saç bölümleri aracılığı ile tasarımlar yaratabilirsiniz. Bu tasarımlar aracılığı ile hem StarBazaar'dan StarDollar kazanabilir hem de popülaritenizi artırabilirsiniz!


Sevgilerle,
RockinCreyzi

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon