MSW15 3 Eylül'de Başlıyor

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

MSW15 maratonu 3 Eylül'de 6. kez başlayacak!


Miss Stardoll World 2015 heyecanı geçtiğimiz hafta yayımlanan ilk ön gösterim ile başlamıştı!
Bu sefer adım adım çeyrek final, yarı final ve final tarihleri Stardoll'da açılan yeni MSW15 köşesinde paylaşıldı. İşte O detaylar; 

MİSS STARDOLL WORLD 2015'E HOŞGELDİNİZ

Stardoll'ün en büyük olayı bu yıl altıncı defa sizlerle. Kişisel Stilini kutlama zamanı ve izin ver içindeki Diva ışık saçsın!

Sıradan bir güzellik yarışması değil, Miss stardoll world SEN, arkadaşların ve Stardoll dünyasında yarattığın karakterinin hep birlikte yaptığı bir kutlama. Oy ver ve oy topla; kişiliğin süzülerek yükselsin ve diğerlerine eleştirilerinle yol göster. 

Herkesin şansı var! Tacı sahibine ulaştırmamıza yardım et ya da Miss Stardoll World 2015 olarak seçilip en UNUTULMAZLAR arasında yerini al... Bu tamamen sana kalmış!

NASIL KATILINIR

Bu yarışma için hazır mısın? Yarışmak için şunlara ihtiyacın var:
  • Seviyeni 10'a yükselt
  • Emailini doğrula. Henüz yapmadın mı? Buraya tıkla!
  • One Stop Kurallarını ihlal etmediğinden emin ol.
  • Diğer Stardoll arkadaşlarına karşı nazik ol!
  • Ve muhteşem bir stilin olsun.
Oylama butonunu süitinde görebiliyorsan kriterlere uygunsun demektir. Pssttt: Oylama butonunu kendi süitinde göremezsin, çünkü kendi kendini oylamanı istemiyoruz

OYLAMA

MSW'ye başlamak için hazırız! Şimdi oylama ve kampanyaya başlama zamanı.

Bu yıl, yarışma küresel boyutlara taşınmıştır! En yüksek oyu alan 200 bebek yarı finale devam edecektir - nereli olurlarsa olsunlar!

Herhangi bir ülkeden gelmiş olan herhangi bir aşamadaki adayını oylayabilirsin Ancak sadece bir bebek için hergün bir oy hakkın var.
İLK ELEME: 3 Eylül. Yarı finallere favorilerini göndermek için yarışmacıların suitlerindeki oylama butonunu kullan.
YARI FİNALLER: 22 Eylül. Favori yarışmacını her gün oylayarak Finale gönderebilirsin!
FİNALLER: 29 Eylül. Favori finalistini seçmek için her gün oylamaya katıl!
 Klasikleşen msw açıklamasına bazı yeni bilgiler eklenmiş.Nasıl Katılınır maddelerinden ikisini belirginleştirdim gördüğünüz gibi. Bunun nedeni Stardoll Türkiye ekibinin 'Eda.Stardoll' ortalıkta görünmediğinden dolayı tekrar artış gösteren kural tanımaz üyelerdir.

Stardoll ekibi One Stop kurallarını daha güvenli ve keyifli bir oyun için oluşturmuştu.
Fakat son zamanlarda görüldüğü üzre hesap çalmalar, hesap ticaretleri, StarBazaar'da 600 sd üzerinde satılan kıyafetler gibi kural dışı olaylar çok arttı... İşin kötü yanı bunları yapan üyeler bir şekilde daha küçük yaştaki Stardoll üyelerini sosyal medyada çok fazla etkileri altına aldıkları için onlara kuralları hatırlatanların üzerlerine salmaktan geri kalmıyorlar.

Elbette ben bu saldırılara 2010 yılından bu yana maruz kaldığım için alıştım ve bu MSW sezonunda da KİMLERE OY VERMEMENİZ GEREKTİĞİNİ ve hatta KİMLERİ NEDEN ŞİKAYET ETMENİZ GEREKTİĞİNİ anlatan bol bol yazı paylaşacağım, istemeyerek de olsa.


Elbette bu sene de hak eden üyelerimiz hem Facebook sayfamız Stardoll Life'da ve blogumuz Stardoll Magazine Turkey'de ödüllendirilecekler! 5. Stardoll Altın Yıldız Ödülleri de artan ödülleri ile çok yakında başlayacak!

Takipte kalın...

Sevgilerle,
RockinCreyzi

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon