fame.Lady.GaGa.

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

Stardoll'un ünlü saç tasarımcıları arasında yer alan ve ikinci Stardoll's Next Top Artist yarışmasında dereceye girerek Museum Mile mağazasında tasarım ürünü satışa çıkan fame.Lady.GaGa. son olarak Stardoll saç tasarım ürünlerini kullanarak eşsiz bir tematik tasarıma imza attı.

   


Son tasarımı tüm dünya üyelerince beğenilen fame.Lady.GaGa bugün (12.09.2015) Kapak Kızı listesinde 2. sırada yer aldı. İkinci sırada yer almasının en büyük sebebi elbette dün de blogumuzda harika Rihanna tasarım bebeğini paylaştığımız KARMAVİ oldu. Çünkü bugünün Kapak Kızı talihlisi Tükiye'den karmavi kullanıcı adlı başarılı üyemiz oldu.


Tekrar fame.Lady.GaGa.'ye dönecek olursak, tasarımcı tüm tasarım saçlarını sildi! Tasarımcıyı seven üyeler bu karara çok üzüldü fakat tekrar daha kalitelilerini tasarlamak için sildiğini belirtti. Tasarım saçları aşağıdaki görsellerde yer almaktadır. 


Zaten yeterince kaliteli duran tasarım saçların daha kaliteli hallerini gerçekten çok merak ediyorum. Ve daha fazla Türk üyemizin KARMAVİ gibi tasarımlarıyla gündeme gelmelerini diliyorum. Ayrıca MSW15'de tekrar bol şans... 

Sevgilerle,
RockinCreyzi

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon