Stardoll Magazine Turkey e-dergi | Ön Gösterim

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

Geçtiğimiz günlerde ilk kez Fcebook sayfamız Stardoll Life'da duyurduğumuz Stardoll Magazine Turkey e-dergi uygulamamızın ilk ön gösterimi hazır!

Çok yakında ilk sayısını yayımlayacağımız dergimizin içeriği oldukça dolu!
Moda, magazin, müzik, yarışmalar, öneriler ve daha fazlasının yer alacağı dergimiz için blogumuzu ve sayfamızı takipte kalın!


Ayrıca bol ödüller ve eğlenceli yarışmalar da sizleri bekliyor!


Sevgilerle,

1 yorum:

bu kapak ne lan soyundurmadan ve ahlaklı bişeyler hazırlayınca güzel şeyler yapamıyosunuz tabi illa yabancılara özeneceksiniz he ben sevmiyomuyum severim Miley mesela Smiler im ama siz Türksünüz lan Türk yakışıyomu bu tür şeyler milleti ahlaksızlaştırıyosunuz. diceksiniz abartılcak ne var gerçek bile değil ama size bunu yaptırtanlar var emin olun neden kapağı böyle hazırlamak istediğinizi sanıyosunuz artık dininize ülkenize yakışır şeyler yapın bu kapağa harcadığınız emek haram olsun be ! atalarımızın şehitlerimizin kemikleri sızlıyo lan sizin yüzünüzden artık yabancılara özenmeyi bırakıp türklüğünüze yakışan ülkenize yakışan hayırlı şeyler yapın bu yazdığımı umursamıcaksınız unutacaksınız ben bile unutacağım ama şunu bilin ALLAH UNUTMICAK

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon