Justin Biber'a 'Atarlı Ergen' Hakaretinin Bedelini Ağır Ödedi!

Merhaba sevgili Justin Bieber ve stardoll magazine tutkunları!

Türk televizyonlarında, özellikle Atv'de sürekli kötü imaj görünümü için bazen hakaret içerikli haberlerler ekrana gelen Justin Bieber hayranları Anadolu Ajansının yaptığı habere göre RTÜK'ü bile şaşırttı! Bakın Belieberlar haklı olarak bu kadar şaşırtıcı olarak ne yapmış;


Atv'nin Justin Bieber'a 'atarlı ergen' sıfatını yakıştırmasının hemen ardından Atv başta sosyal medya üzerinden yoğun tepkiler aldı ve ardından Belieberlar olayı RTÜK'e taşıdı!

Habere göre yaklaşık 6 bin 232 kişi RTÜK'e bu konuda Justin Bieber'ın kişilik haklarına tacizden dolayı şikayette bulunmuş.



Olay hakkında siz neler düşünüyorsunuz?
Sizce hangi taraf haklı?

Sevgilerle,

4 yorum

Beliebers sonuna kadar haklı. Justine karşı olan nefret artık kalıplaştı. O normal bir insan,başarılı bir şarkıcı ve yakışıklı bir genç. İnsanların ona hayranlık duyması normal. İnsanlar artık kafalarında justin bieberı en kötü şeyin tanımı olarak kurmuş. Justin bieber ı tanımayan ve şarkılarını hiç dinlemeyen birine bile Justin bieber ı seviyorum deseniz " o iğrenç, o top " gibi sözler kullanıyor. Halbuki onun nasıl bir karakteri olduğu konusunda en ufak bir fikri bile yok ve medyadan, çevreden duyduğu şeylerle bunları iddia edebiliyor. Beliebers ın bu önyargılı insanlara gerçekten büyük bir ders vermesi lazımdı. Buradan da anlıyoruz ki başarılı insanların düşürülmeye çalışılmasındaki en büyük örnektir Justin Bieber.

beni bu haberde ilgilendiren tek şey gazete sayfasındaki scarlett haberi.
ben de scarlett hayranıyım işte :D

hay sizin biberinize

Öncelikle belirtmeliyim ki, asla Belieber değilim; zaten kendisini de sevmiyorum. Aksine metalciyim \m/ Neyse, bence Belieber' lar sonuna kadar haklı. Sevmiyor olabiliriz, ama ona bu şekilde hakaret etme hakkına da sahip değiliz. Ama şu da var ki, Justin' in hayranları ona karşı olan sevgilerini belki birazcık abartıyor olabilirler :/

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon