Dekor Önerileri! | #1

Merhaba Sevgili Stardoll Ve Stardoll Magazine Tutkunları!

Bildiğiniz gibi Stardoll'da en önemli şeylerden biridir dekor! Ve biz üyelerde, en güzel dekoru ve dekor ürünlerini yapmak isteriz. O yüzden sizlere şimdi küçük tavsiyeler vereceğim.

1- Evinizin Interor'da yapılmış bir kaç adet duvar kağıdı olmalı.

2- Odaları yapabilmeniz için fazlasıyla eşyanız ve yumurtanız olmalı.Çünkü yumurtalar parke için önemli! Yumurta dediysemde düz renk olmalı.Desen olmamalı.

Birkaç tavsiye verdim.Ve şimdi de size örnek olarak ilk haftamızın kullanıcısını taktim edeyim.
Elbette Rojda32! Güzelliğiyle ve yaptığı tasarım ve odalarla ünü çok duyulmuş önemli üyelerimizden biridir. Şimdi size Rojda32'nin odalarından birkaçını resimlendireceğim.
Acaba bu odaları nasıl yaptı?! :)

 

Cami temalı harika bir oda! Ben bayıldım doğrusu.
Başkası olsa böyle bir oda yapmak aklının ucuna bile gelmezdi herhalde! :) Bu oda kim bilir kaç eşyadan yapılmıştır.Ama 100 eşyayı geçtiği kesin!

 

Bu odada bir yazlığın balkon tarafı gibi gözüküyor.Böyle odalar yapmak başka kimin aklına gelebilirdi ki! Bu odada da dediğim gibi kesin 100'den fazla eşya ile yapılmıştır.Rojda32'nin bu kadar çok güzel oda için ne kadar uğraştığını düşünemiyorum bile! :)

 

Bu odada Twilight filmindeki eve çok benziyor! Bu oda da evin  balkonu sanırım. Harika değil mi? Bence de tek kelimede harika! Çok uğraşıldığı her yerden belli oluyor!

Peki siz bu odalar hakkında neler düşünüyorsunuz?

Rojda32'nin yeni odalar yapmasını ve tasarım tavsiyeleri vermesi için bir klüp açmasını ister miydiniz?

ŞUNU UNUTMAYIN! ROJDA32'NİN ROJDA32 HESABINDAN BAŞKA HESABI YOKTUR.ONUN ADINA AÇILAN HESAPLARA KESİNLİKLE İNANMAYINIZ.



Sevgilerimle.. 
Esra

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon