Ateş Atilla ile Söyleşi!

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

Sizler için ülkemizin çok başarılı ve geleceğin starı olarak gördüğüm Ateş Atilla ile bir söyleşi gerçekleştirdik! Hemen sorularımıza ve Ateş'in yanıtlarına geçelim;


Merhaba Ateş!  Öncelikle röportaj isteğimizi kabul ettiğin için çok teşekkür ederiz! -Öncelikle biraz kendinden bahseder misin bize? Yani Ateş kimdir, neler yapar, neleri, kimleri sever/sevmez?

-Günümü genellikle piyano başında geçiriyorum. Yeni ve farklı olabilmek için çabalamak hoşuma gidiyor. Bir müzik tarzına bağlı değilim ama, Arctic Monkeys, Hurts, Two Door Cinema Club, The Vamps, Lana Del Rey gibi isimleri dinlemek daha çok hoşuma gidiyor. Onların parçalarını piyano başında çalmak ayrı bir zevk veriyor.

-Kendini nasıl tanımlarsın?

-Kendimi biraz utangaç tanımlayabilirim. Alıştığımda çok konuşkan olsam bile utangaçlığımı hep belli ederim. Kısa bir yolculuk bile olsa müzik dinlemeden duramam. Kulaklığım olmadan kendimi hep üzgün hissederim. Kısacası müzikle yaşayan bir insanımdır.

-Son olarak Another Love şarkısını bir klip ile yorumladın, son cover çalışman ve geçmişteki çalışmalarınla ilgili nasıl tepkiler alıyorsun?

-Another Love coverım beklediğim kadar ilgi görmedi ama benim için çok iyi bir deneyim oldu. Önceki coverlarım için ise yakın arkadaşım Eylül Keleş ile yaptığım She Wolf coverım beklediğimizden çok daha büyük bir tepki aldı. Aslında o videoyu Youtube' a koyma planımız hiç yoktu ama sonrasında gözüme farklı geldiği için eğlenceli olabiliceğini düşündüm. Şimdi ise o video yaklaşık 20.000 kişi tarafından izlendi. Ve yürürken beni ve arkadaşımı (Eylül Keleş) tanıyanlar ve yüzü gülümseyenler oluyor. Bu hoşumuza gidiyor  

-Twitterda bir beste kaydı yaptığını duyurmuştun, (eminim harika olacaktır.) ne zaman dinleyebileceğiz ve bu şarkı içinde klip çekmeyi düşünüyor musun?

-Beste kaydım için biraz daha zaman var. Beste kaydına kadar biraz daha cover yapmayı düşünüyorum. Yapıcağım cover ve bestelerde artık hep bir müzik video olucak. 

-İdealist bir kişi misindir? İleride dünya müzik piyasasında bulunmak gibi bir hedefin var mı mesela?

-Hedeflerim tabiki var. Sadece Türkiye içinde değil başka ülkelerde de tanınmak çok hoşuma gider. Bunun için çabalıyorum ve müzik bilgimi daha çok geliştirmeye çalışıyorum. Konservatuvar ve güzel sanatlar lisesinde almış olduğum öğrenimim sayesinde yaptığım çalışmalara yardımı çok büyük oluyor. Ama kesinlikle büyüyünce yapıcağım meslek, müzik piyasasında olacaktır. 

-Okurlarımız için yaşama dair önerilerin var mı?

-Yaşam için en önemli ihtiyaç müziktir. Bir parça bile duygumuzu, düşüncelerimizin değişmesine neden olabilir. Ve asla hayallerinizden vazgeçmeyin. Sevdiğiniz bir işi yapmak için uğraşın, inanırsanız başarırsınız. 

-Son olarak, buradan takipçilerine, sevenlerine iletmek istediklerin nelerdir?

-Beni takip etmeye devam edin, daha güzel ve farklı müzikler sunmaya devam edeceğim!


Tekrar teşekkürler!

Bu röportajı yapmak asıl benim için bir zevkti, teşekkür ederim!



İşte siz değerli takipçilerimiz için bu şekilde samimi bir söyleşi gerçekleştirdik. 
Ateş'i takip edebileceğiniz sosyal medya hesapları;
Twitter: @AtiAtes

Facebook: Ateş Atilla
Youtube: Ateş Atilla

Ateş Atilla - Another Love (Tom Odell)

Ateş Atilla - As Long As You Love Me (Justin Bieber)


vee Sürprizz!!
Bu yazımızı okuyan stardoll kulanıcılarına smyrnam tasarım saç ve HotBuys ödüllü bir çekiliş hazırladık! BU TWEETİ RT YAPIP
Ateş'in Coverlarınını Dinledikten Sonra Tek Yapmanız Gereken 
Bu yazımızı Paylaşmak ve Kullanıcı Adlarınızı Yazmak!


Kazananlar!

Tuana.zz Saçını Kazanan Kullanıcı : Sevgi__Bal
Saç ve bir adet hotbuysu kazanan kullanıcı: zeynepx24

Sevgilerle,

8 yorum

twitter : nazlı sd
facebook :Nazlı Koncagül
stardoll kullanıcı adım : birmelekvardans
bütün burada paylaştığınız şarkıları dinledim , takip ettim ve paylaştım ...

twitter da paylaştım (facebookta değil )

sila.didem twitterda paylaştım.

Tümünü yaptım zaten sayfanızıda takip ediyorum coverler mükemmel özelliklede justin Bieber olan adım zeynepx24

lcw_aleyna_

dilabox_dilabox

SD ad - HelloKittyAysu
Facebook - Eda Miley Aysu Lovato
Twitter- Aysu Karadeniz 1D
Google-Eda Ceyda Eren
...Saygılar....

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon