GİZLİ MAĞAZA :UGG Australia

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!


Yeni bir gizli mağazayla karşı karşıyayız.Kışa oldukça uygun bir mağaza olmasının yanından birbirinden güzel  ugglara starcoinsle sahip olabiliyorsunuz.Hemen tıklayın.

ddemmett

SPLENDİD Mağazasına Yeni Ürünler Geldi

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!



Göz makyajınıza renk, eğlence ve enerji katacak yeni ürünler SPLENDİD mağzasına geldi.Fiyatları 5-7 stardolar  arasında değişiyor ve starcoinse de ürün bulmak mümkün. Makyajına renk katmak isteyenler tıklasın.


ddemmett

Tingeling Halloween Couture mağazasında %50 indirim

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!


Cadılar bayramı dolayısıyla gecen günlerde yenilen mağazada %50 indirim var. Eski ürünlerden oluşan mağazada indirimin olması bence çok iyi olmuş.Fiyatlar oldukça pahalıydı.İndirimden faydalanmak isteyenler tıklasın.


ddemmett

Yakında Gelecekler

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

Stardoll'a yakında bazı ürünler gelecek...

1 Adet saç gelecek,bu saç büyük ihtimâl Callie's Picks mağazasına gelecek.
Şahsen ben saçın görüntüsünü çok beğendim. 

Masa/komidin StarDesıgn bölümüne şuan gelmiş bulunuyor.

Furby'ler de Furby kampanyasından dolayı gelecek daha öncekiler gibi.
Fakat bu yeni Furby'ler öncegiler gibi hareketli olmayabilir. :)

Yeni bir Ugg bot mağazası geliyor. Gizli bir mağaza olabilir.Şuan mağaza hazırlanıyor.

Ayriyetten Monster High ile ilgili bazı ürünlerde gelecek. 

 

Cumhuriyet Coşkusu!

Merhaba sevgili Cumhuriyet ve stardoll magazine tutkunları!

Ülkemizde Cumhuriyetimizin 90. yılı kutlanırken, siz değerli blog üyelerimizi bu coşkulu gününde etkisiyle yine ve yeniden ödüllendirmek istedik! 


Biliyorsunuz artık gelenek halini aldı; gerek dini gerekse milli bayramlarımızda blogumuz ve sayfamızda sizleri ödüllere boğmamız! :) 
Yine bu denli coşkulu bir günde sizleri ödüllerimiz ile daha da mutlu etmek için karşınızdayız..

Ödülleriniz!..
Konu milli değerlerimiz olunca anlatılacak, konuşulacak konular uzun uzadıya gider...
Sizleri daha fazla merakta bırakmak istemiyorum. Hemen küçük yarışmamızdan ve büyük ödüllerimizden bahsetmek istiyorum:

Öncelikle her zaman ki gibi -Yarışmamız Sadece Blog Üyelerimiz İçindir- hatırlatmasını yaparak diğer detaylara geçeyim,

-Blogumuza hala üye değilseniz; TIKLAYIN ve üye olun! :)

Blog üyelerimizin arasında ki yerinizi aldığınıza göre diğer gereksinimlerimizden bahsede bilirim artık.

-STARDOLL-LİFE Facebook Sayfamızı beğenip, @SdMagazineTr , @ddemmettstardol, @kerimmaskerr Twitter hesaplarımızı takip etmelisiniz. 
(HATIRLATMA: Bundan sonra her ay twitter ve facebook'ta ki en aktif üyemiz harika ödüllerle ödüllendirilecek! Detaylar yakında)


-Gelelim son gereksinimimize, aslında sizler için hazırladığımız sürprizlerden bir diğerine; Blogumuzda yayımlanan Doruk Özdemir İmzalı Fotoğrafı İsteyen? yazımızı yorumlayan, sosyal medya hesaplarında paylaşan ve @dorukmanagement twitter hesabını takip eden 20 kişiye stardoll'den değerli ödüller verilecek ve 3 şanslı katılımcıya Doruk Özdemir imzalı fotoğraf yollanacak! 
Bu fırsat kaçmaz bence! :)

Sizden istediğimiz küçük gereksinimleri yerine getirir getirmez hemen buraya kullanıcı adınızı yazıyorsunuz ve sadece yarışmamızın sonuçlanacağı 3 Kasım gününe odaklanıyorsunuz! :)

CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN!


Sevgilerle,

Doruk Özdemir İmzalı Fotoğrafı İsteyen?

Doruk Özdemir İmzalı Fotoğrafı İsteyen?

Merhaba sevgili Doruk Özdemir ve stardoll magazine tutkunları!

Öncelikle Doruk Özdemir ile ilgili bilgiler bulabileceğiniz, kendisi için blogumuzca hazırlanan stardoll grafiğini görebileceğiniz 'Doruk Özdemir Blogumuzda!' yazısını sizlere bir kez daha hatırlatarak konuya giriş yapmak istiyorum. :)

Biliyorsunuz, Doruk Özdemir'e dair tüm yeni gelişmelere yer verilmesi planlanan bir site kuruldu (dorukozdemir.net) ve akabinde @dorukmanagement twitter hesabı açıldı.
Site açılıncaya kadar geçecek olan süre zarfında Doruk Özdemir ile ilgili yeni tüm gelişmeleri bu hesap aracılığı ile anında öğrenebileceğiz.
Hatta bir haber yayınlandı bile!;

Doruk Özdemir, 5 Kasım 2013 tarihinde Doğa Oxford Quality School' un davetlisi olarak, düzenlenen panelde yer alacaktır.

Ayrıca yine @dorukmanagement twitter hesabı , hesap üzerinden nasıl eğlenebileceğimizi sorarak bizlerden öneriler bekliyor. Aklınızda ki öneriler ile sürprizlerin kapılarını açabilirsiniz! :)

Gelelim bizim hazırlamış olduğumuz sürprize; 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın sevincini hem stardoll'den takipçilerimiz hem de diğer blogtakipçilerimiz için ikiye katlayacak yeni bir sürprizimiz var!

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Stardoll Kullanıcıları İçin:
3 Kasım tarihine kadar 'Cumhuriyet Coşkusu' yazımızda yer alan gereksinimleri yerine getirerek 200 sd, LE, Archive ve Tasarım Saç kazanabilirsiniz!

Herkes için:
Blogumuza üye olarak ve bu yazımızı sosyal medya hesaplarınızda yayınnlayarak Doruk Özdemir imzalı 3 fotoğraftan birine sahip olabilirsiniz! :)

Doruk Özdemir'den Sizlere Bir Mesaj Var!
Arkadaşlar çekilişte hepinize en içten sevgilerimle şans diliyorum ancak ve ancak kazanamayanlar da hiç üzülmesin daha bir sürü çekiliş olacaktır ve hepinize yetecek kadar fotoğrafım ve kalemimin mürekkebi var güzel canınız sıkmaya değmez öpüyorum hepinizi!

Son olarak facebook/ModaOkulu'nun Doruk Özdemir ile yapmış olduğu röportajı okumanızı önererek yazımı sonlandırıyorum. Röportajda merak ettiğiniz konulara dair cevaplar mevcut.


Sevgilerle,

3 CÜMLELİK ANLAMLI YARIŞMA

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!



Cumhuriyet Bayramı kutlamaları yeni bir yarışmayla devam ediyor Yeni yarışmada bu güzel ve anlamlı günü sadece 3 cümle ile anlatmamız isteniyor.Cumhuriyeti 3 kelimeye sığdırmak zor ama ... En etkili ve anlamlı cümlelerle bu yarışmaya katılabilirsiniz

Yarışmanın detayları aşağıda. Yarışmaya katılmak  içinse tıklamanız yeterli


Bu şanlı bayram sabahından merhaba herkese...

Size harika bir yarışma ile günaydın demek istedik...

Şimdi hemen Sizce 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ne ifade ediyor SADECE 3 CÜMLE İLE anlatın; ve sürpriz hediyemiz sizin olsun...

Ayrıca seçilen 3 en güzel anlatımın sahibi Stardolları ve Starcoins ile ödüllendirilecek....

Bayramımız Kutlu olsun Geçlerrrr


ddemmett

STARDOLL-LİFE | Ayın Üyesi | Ekim 2013

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

Ekip olarak tüm takipçi arkadaşlarımıza elimizde olan olanaklarımızı sonuna kadar sunmaya çalışıyoruz. Yine öyle bir etkinliğimiz ile sizleri sevindirmeyi planlıyoruz! :)

STARDOLL-LİFE | Ayın Üyesi


Bizi Facebook, Twitter ve Blogumuz Aracılığı ile Takip Ediyor Musunuz?
Peki STARDOLL-LİFE Facebook Sayfamızda ki Gönderilerimizi Beğenip, Yorumluyor Musunuz?
Öyleyse Önümüzde ki Ay STARDOLL-LİFE'ın Kraliçesi Sensin!..

Daha fazla merakta bırakmak istemiyorum sizi, hemen açıklamaya geçeyim;
Tüm sosyal medya hesaplarımızı takip eden ve özellikle Facebook STARDOLL-LİFE sayfamızda 'Top Fans' listesinde ayın 1. olan stardoll tutkunları bundan sonra yaşadı! :)
Çünkü bizden harika ödüller kazanacak! İşte ödüller;

-İstediği bir kullanıcıya ait olan tasatım saç.
-Blog ve sayfamızda yayınlanacak olan röportaj.
-Blog ana sayfamızda 1 ay boyunca me-doll'ü ile yer alma imkanı.
-Me-doll'ü için hazırlanacak harika bir grafik.
ve daha nice sürpriz ödüller! :)
Şimdi gelelim ilk Ayın Üyesi talihlimize!;

STARDOLL-LİFE | Ayın Üyesi - sevgito | Ekim 2013


Her zaman bizleri takip ettiği için kendisine bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyorum tüm ekip arkadaşlarım adına. Sevgito ile röportajımız çok yakında blogumuzda yayınlanacak.
Takipte kalın!

Unutmayın! Facebook Sayfamızda En Çok Beğeniyi, Yorumu ve Paylaşımı yapan; Twitterda Bzi Takip Eden ve Blogumuzu En Çok Ziyaret Eden Herkes Bundan Sonra Harika Ödüller Kazanacak! :)

Son olarak; Blogumuzda ki yeni bir etkinlik daha olacak! Önümüzde ki ay blogumuzda röportajının yayınlanmasını isteyenler Stardoll'de Trend.Clup'e katılıp neden kendisi ile röportaj yapmamız gerektiğini (örneğin; güzel me-doll, tasarım, suit, facebook sayfası, albüm vs.) yazsınlar. :) 


Sevgilerle,

YOUNG HOLLYWOOD: YILDIZLAR CADILAR BAYRAMI KOSTÜMÜ GİYERSE

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!


Hollywood yıldızları yine bizlerle fakat alışık olmadığımız bir şekilde. Nasıl mı? Kırmızı halıda endam-ı arz ettikleri, güzelliklerine güzellik kattıkları elbiselerle değil cadılar bayramı kostümleriyle... Sınırlı sayıdaki kostümlere sahip olmak isteyenler hemen tıklasın








ddemmett

STİLL ALARMI 4: 29 EKİM ÖZEL

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!


29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ÖZEL



Arkadaşlar biliyorsunuz ki  yarın 29 Ekim. Bu anlamlı günü STİLL ALARMI köşeme taşıdım ve o güzel bayrağımızın renklerinden bir kombin yaptım. Ağırlıklı olarak kırmızıya yer verdiğim kombinimde beyaz çok az da olsa yer alıyor.  Kırmızı ve beyaza yavruağzını ekledim.Sizin de yapmanız gereken kırmızı ve beyazı farklı bir renkle bütünleştirip 29 Ekime yakışır bir kombin hazırlamak.Ziyaretçi defterine yazanlar arasından birini tanıtımıma koyacağım.







kombinin bütün parçaları




ddemmett

PRETTY N'LOVE YİNE RENKLİ YİNE ÇİÇEKLİ

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!


Pretty n'Love ne zaman renksiz,sıkıcı oldu ki şimdi olsun. Yeni gelen koleksiyonda  morun bordonun,uçuk pembenin  üstü çiçeklerle süslenmiş.Ağırlıklı olarak güllerin süslediği bu  kıyafetlerin fiyatı 6-26 sd arasında değişiyor.3 tane ürün de sc ile satışa sunulmuş. Mağazayı dolaşmak isteyenler tıklasın.



ddemmett

13 Bazen De Şans Getirir :NELLY ÇEKİLİŞ SONUCU

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!



Her ne kadar 13 sayısının uğursuzluk getirdiğine inansak da bazen durum hiç de böyle olmuyor. Nelly çekilişini kazanan 13. sıradaki superisi35Beyaz .Kendisini kutluyorum.En kısa zamanda  iletişime geçip ödülünü vereceğim.Çekilişe katılan herkese teşekkürler. 


çekiliş görselleri





ddemmett


İLK YARIŞMAMIZ; En Güzel Cumhuriyet Kızı

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

En güzel Cumhuriyet kızı olmaya hazır mısınız.

Yapmanız gerekenleri Eda. Stardoll açıklamış . Bakalım nelermiş:

Bu güzel bayramı güzelliğimizle taçlandıralım mjı ne dersiniz???


Şimdi hemen harika bir KIRMIZI kombin hazırlayıp makyajın ve4 saçınla bu kombinini tamamla ve resmini bize yola...

Eger aradığımız güzelliği yakalayan 5 şanslı kullanıcıdan birisi sen isen Stardolları ödülü senin olacak ayrıca katılan tüm güzellere de bizden küçük bir hediye var.

Haydi bakalım Güzeller... Şimdi aynalar Cumhuriyet için parıldasın....


YARIŞMAYA KATILMAK İÇİN TIKLAYIN


ddemmett

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI ŞİMDİDEN BAŞLADI

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!



Bugün 25 Ekim o güzel güne daha var ama STARDOLL şimdiden kutlamalara başladı. 30 Ekime kadar Cumhuriyet Bayramı kutlamaları  yapılacak. Bu kutlamada neler mi olacak yarışmalar , ödüller, stardolarlar, sürpriz hediyeler... Yapmanız gereken sadece Stardoll hesabınızı açık tutmak ve gelişmeleri takip etmek. Ayrıca Stardollu diğer paylaşım sitelerinden de takip etmelisiniz.Twitter, facebook, instegram da Eda.Stardoll  minik sürprizleriyle bizimle olacak.Daha ayrılı bilgi için tıklayın

ddemmett

Film Theory'de %50 İndirim Fırsatı

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!
Stardoll mağazalarının dekor bölümünde ki 'Film Theory' mağazasında %50 indirim kampanyası başladı.Şuan mağazanın ilk 3 sayfası Osmanlı Hanedanlığını sembolize ettiğinden dolayı Türkler tarafından gayet ilgi görüyor fakat bir o kadar da pahalı bulunuyordu.
Şuan dekor ve giyim ürünlerinin fiyatları gayet uygun.Kaçırmamanızı dilerim. :)

Bedava LPS Vinnie Terrio

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!
Sizler için bir bedava haberi...
Bedavamız için;
justproxy.co.uk/ veya quickproxy.co.uk adreslerinden birine gidiyoruz.
Açtığımız sayfanın arama kutusuna www.stardoll.com yazıyoruz.
 Ve sonra üyelik girişi yapıyoruz ve adres kutusuna aşağıdaki adresi yapıştırıp Enter'a basıyoruz.
Video'yu full izleyin ve bedava evinizde.
(Bedavalar denenmiştir.)
 

HOT BUYS Embossed Jacket

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!



HOT BUYS  koleksiyonu yapanlar bu ceketi kaçırmamalı. Rengi ve deri kumaşıyla oldukça iddialı olan bu ceketin fiyatı 22 sd. Cekete hemen sahip olmak isteyenler tıklasın.

ddemmett

Callie's Picks Mağazası Geldi...

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

Callie's Picks ( Callie'nin Seçimleri ) mağazası Starplaza'da yerini aldı.
Çoğu kişi bu mağazayı beğendi lâkin değerli ürün koleksyoncuları hayli üzüldü bu duruma.
Çünkü bazı değerli gözde ürünlerde bu mağaza ile birlikte geldi ve elinde bu ürünlerden olup da değerlenmesini bekleyen koleksyoncu üyeler'in elinde kaldı. 

Bir uyarıda bulunmakta fayda var: Stardoll'da 600 Stardollar üzeri alışveriş yapmak kural dışı.
Değerli toplamak uğruna riske atmayın kendinizi,zaten Stardoll çoğu şeye uyarı verir durumda. ;)

Callie'nin Seçimleri ile harika kombinler yapmanız dileği ile...


Yeni Tress Up Geliyor.

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

Stardoll'un Tress Up mağazasına pek yakında yeni saç modelleri geliyor.
Tress Up her geldiğinde bayağı ilgi görüyor ve beğeniliyor.Her yeni gelen ürünlerin içinde ünlülerin saçlarına benzer veya benzer olan ünlülerin adı ile geliyorlar...
Mesela mağazanın en son ürünlerinin içinde Lady Gaga adı ile geçen saç modelleri çoğunlukta.
Umarım bu seferde ünlü saç modelleri gelir ve bizde yararlanırız.

Callie's'in Seçimi Mağazası ... ( Callie's Picks )

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

Stardoll'a yeni bir mağaza geliyor. İsmi ' Callie's Pick ' 
Bu mağaza büyük olasılık ile Callie.Stardoll tarafından seçilen ürünler ile donatılacak.

Şuan geliş tarihi bilinmiyor ama mağazadan bir görüntü var.Mağazanın ürünlerinden bazıları koleksyon (değerli) ürünler.
      Mağazanın bünyesi bir çok mağaza ürününden oluşuyor.Yani şuan starplazada satılmayan Evil Panda,Fallen Angel vb. ürünler bu mağazada bulunacak.Şahsen ben ürünleri beğendim,kombin oluşturmak için birebir ve sonbahar kış kombinleri içinde hoş ürünler var. 

 Yorumlarınızı da bekliyorum. ;)

Yeni Tasarım Ürünü

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!
Stardoll'un StarDesign Fashion bölümüne yeni bir tasarım ürünü eklendi.
Yeni eklenen ürün bir atkı ve 6 Stardollar,pek de pahalı değil.
Bu tasarım Stardoll üyelerinin,sonbahar ve kış kombinlerine hoş bir katkı sağlayacak.Gayet zarif.
 Umarım sizde hoş bulmuşsunuzdur...Yorumlarınızı da bekliyorum. ;)

















Öne Çıkan Yayın

Stardoll'da Geçtiğimiz Yıllarda Neler Oldu?