Stardoll'den 1 İyi 1 Kötü Karar!

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

Stardoll hem yeni bloggerlarını hemde yeni calles.crewlerini bugün görücüye çıkarttı!
Crew seçimleri konusunda gerçekten taktirleri toplayan stardoll aynı derecede tepkiyi yeni bloggerları konusunda aldı.


Bende öncelikle Callie'nin ekibine yeni dahil olan x-KARDELEN-x ve freckledd kullanıcı adlı arkadaşlarımı, isabetli bir tercih yapan stardoll Türkiye ekibini tebrik ediyorum ve hemen ardından yine aynı stardoll ekibinin seçtikleri yeni bloggerlara geçiyorum..


















Yeni bloggerların yayımlanan ilk yazılarını ve hesaplarını ziyaret ederek, starblog için yazdıkları diğer blog yazılarını kontrol etmenizi diliyorum. Bu sayede demek istediklerimi anlayacaksınız.

Bu arkadaşlarımızın kazandıkları yarışma 'profesyonel bloggerlık yarışması' idi. Yani kendilerine ait stardoll dışında bir blogları olmalıydı. Sorduğum zaman ikisininde kendilerine ait blogun olmadığını öğrendim. Onu geçtim ilk yayımlanan yazılarından ve diğer taslaklarından dan anlaşıldığı üzre yazılarda hiç bir profesyonlellik görünmüyor, siz görebildiniz mi?
Umarım ilerleyen dönemlerde stardoll'ün seçimini boşa çıkartmazlar ve daha fazla dikkat ederler yazılarına.

Bu arada stardoll ekibinin seçimlerine kasinlikle güveniyoruz elbette. Zira onlar işlerinin ehilleri olan, eğitimli kişiler. Seçimlerini beğenmemek hakarete ve emeğe saygısızlığa girer.

Sevgilerle,

2 yorum

Kötü haber ne burada ?

Haksızlık olnuş blog yarışmasına katılmak istedim blogum olmadığı için katılmadım katılsaydım kazana bilirdim belki

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon