YENİLİK Mİ ? GEREKSİZLİK Mİ ?

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!


Stardolla yenilikler olacağı konusunda sizlere haberler vermiştik.Sitede en son olarak "istediğimiz ürünü doğrudan alabilme" imkanı sağlandı.Daha  ayrıntılı anlatırsak; herhangi bir kullanıcının suitine gittiniz ve ondaki bir eşya ya da kıyafeti beğendiniz o ürünü almak için  o ürünün üzerine tıklayıp doğrudan alabiliyorsunuz.Eğer hesaplarımızda yüzlerce sd olduğunu düşünürsek bu yenilik oldukça iyi.Ama durum böyle değil.Süperstar olabilen kişi sayısı belli, zarla zorla ss olanların da hesapların da sdnin  esamesi okunmuyor. Yani bizim "aaa ne güzelmiş hemen alayım" diyecek kadar lüksümüz yok.Bu yeniliğin çok az kullanıcıya hitap ettiğini düşünüyorum.Bu nedenle de gereksiz olarak görüyorum. 

peki siteyi daha işlevsel hale getirmek için neler değişmeli?




Chatten herkes şikayetçi sanırım.Sayfanın en altında ve çok küçük bir yer ayrılmış durumda. Rahat bir şekilde yazışmak söz konusu değil.







 Sandık ise benim gibi eski üyeler için oldukça zorlayıcı oluyor.Yıllardır aldığımız ürünleri sandığa koyuyoruz gerekli olduğunda  istediğimiz bir ürünü bulup çıkarmak  tam bir zaman kaybına neden oluyor.70 sayfa ilerledikten sonra istediğimi buluyorum ki bu arada yüzlerce ürünü gözden geçirmiş oluyorum.Sandık suit shopta gibi kategorilere ayrılıp arama butonu olmalı.Teknik olarak stardoll için çok da zor olduğunu düşünmüyorum.




Diğer bir sorun ise bazaardaki ürünlerin satışında.Fiyat belirleme işi çok oyalayıcı oluyor.Yukarı aşağı tuşuna basarken sayı birden 45 ten 367 ye geçiyor.Tekrar istediğimiz fiyata dönmek ayrı bir dert oluyor.Fiyatı klavyeden  doğrudan biz yazmamız daha iyi olur.


ddemmett

1 yorum:

Evet bencede.Hepsi çok mantıklı.Bide şu süit alış-verişi..!!!Beğendiğim bir şey oluyor ve almak için tıkladığımda boyumu aşıyor.Hayal kırıklığına uğruyorum.Bu arada sayfam göz atmayı unutma beyzanurbellastrdll.blogspot.com
-BeyzanurBella

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon