Doruk Özdemir İmzalı Fotoğrafı İsteyen?

Merhaba sevgili Doruk Özdemir ve stardoll magazine tutkunları!

Öncelikle Doruk Özdemir ile ilgili bilgiler bulabileceğiniz, kendisi için blogumuzca hazırlanan stardoll grafiğini görebileceğiniz 'Doruk Özdemir Blogumuzda!' yazısını sizlere bir kez daha hatırlatarak konuya giriş yapmak istiyorum. :)

Biliyorsunuz, Doruk Özdemir'e dair tüm yeni gelişmelere yer verilmesi planlanan bir site kuruldu (dorukozdemir.net) ve akabinde @dorukmanagement twitter hesabı açıldı.
Site açılıncaya kadar geçecek olan süre zarfında Doruk Özdemir ile ilgili yeni tüm gelişmeleri bu hesap aracılığı ile anında öğrenebileceğiz.
Hatta bir haber yayınlandı bile!;

Doruk Özdemir, 5 Kasım 2013 tarihinde Doğa Oxford Quality School' un davetlisi olarak, düzenlenen panelde yer alacaktır.

Ayrıca yine @dorukmanagement twitter hesabı , hesap üzerinden nasıl eğlenebileceğimizi sorarak bizlerden öneriler bekliyor. Aklınızda ki öneriler ile sürprizlerin kapılarını açabilirsiniz! :)

Gelelim bizim hazırlamış olduğumuz sürprize; 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın sevincini hem stardoll'den takipçilerimiz hem de diğer blogtakipçilerimiz için ikiye katlayacak yeni bir sürprizimiz var!

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Stardoll Kullanıcıları İçin:
3 Kasım tarihine kadar 'Cumhuriyet Coşkusu' yazımızda yer alan gereksinimleri yerine getirerek 200 sd, LE, Archive ve Tasarım Saç kazanabilirsiniz!

Herkes için:
Blogumuza üye olarak ve bu yazımızı sosyal medya hesaplarınızda yayınnlayarak Doruk Özdemir imzalı 3 fotoğraftan birine sahip olabilirsiniz! :)

Doruk Özdemir'den Sizlere Bir Mesaj Var!
Arkadaşlar çekilişte hepinize en içten sevgilerimle şans diliyorum ancak ve ancak kazanamayanlar da hiç üzülmesin daha bir sürü çekiliş olacaktır ve hepinize yetecek kadar fotoğrafım ve kalemimin mürekkebi var güzel canınız sıkmaya değmez öpüyorum hepinizi!

Son olarak facebook/ModaOkulu'nun Doruk Özdemir ile yapmış olduğu röportajı okumanızı önererek yazımı sonlandırıyorum. Röportajda merak ettiğiniz konulara dair cevaplar mevcut.


Sevgilerle,

8 yorum

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon