Callie.Stardoll Geldi! Eda.Stardoll, Dora.Stardoll ve Öykü Peksel Gitti!

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

Bildiğiniz üzre stardoll'ün baş editörü Callie.Stardoll uzun bir zamandır ne starblogda nede instagramda paylaşım yapmıyordu. Sanırım tatile çıkmıştı ve ya çok yoğundu :) Fakat, öncelikle starblogda yeni bir yazı ve ardından instagramda paylaştığı resim ile tekrar geri döndü!



Şimdide Eda.Stardoll'den haber yok! 

Eda.Stardoll hergün hesabına giriyor olarak görünüyor fakat 19 Mayıs gününde başlatıığı bloggerlık yarışmasının ve diğer yarışmaların kazananları hala açıklamadı ve 19 Mayıstan bu yana starblogda da yazmadı. Acaba yaz aylarında olacak yoğunluktan dolayı şimdiden kısa bir tatile çıkmış olabilir mi?

vee Öykü Peksel!

Öykü Peksel'de en son 1 ay önce stardolle giriş yapmış, son yazısını 2 ay önce yayınlamış. Stardoll'den ayrılmış olabilir mi sizce? Bunu hiç istemeyiz :/ Umarım ayrılmamıştır ve yaz aylarında yeni projeleri ile bizleri mutlu eder! :)

Dora.Stardoll?

Dora.Stardoll Hırvatistan'lı üyelerin editörü idi. Fakat hesabı kapatıldı ve hr_star klübü callie.stardoll'ün yönetimine geçti! Bu duruma çok üzülen Hırvat üyeler klüp aracılığı ile Dora.Stardoll'ün hesabının neden kapatıldığını öğrenmeye çalışıyorlar.


Sevgilerle,

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon