1D RADYO BULUŞMASI!

Merhaba sevgili 1D RADYO ve stardoll magazine tutkunları!

1D RADYO ve Two Ways Show sunucuları Burak Kaya & Kıvanç Erdoğan ve radyo dinleyenleri 25 Mayıs tarihinde Cevahir AlışVeriş Merkezinde, Starbucks'ta bir buluşma gerçekleştirdiler! 
Maalesef ben bu harika buluşmaya katılamadım ve çok şey kaçırdığımı anladım; paylaşılan yorum ve fotoğraflara baktığımda ne kadar çok eğlenceli bir buluşma olduğunu anladım :)
1D RADYO buluşmasından kareler;

Fotoğraf: #1DRADYO buluşmasından :)

Fotoğraf: #1DRADYO buluşmasından :)Fotoğraf: #1DRADYO buluşmacı

Fotoğraflar çekinilmiş, sohbetler edilmiş, kahveler içilmiş.. Anlayacağınız buluşma harika geçmiş! :) Benim gibi gidemeyen herkesin tek tesellisi 'bir daha ki sefere artık' Umarız en kısa sürede bir buluşma daha tertip edilir. :D

Biz İstanbul'da yaşamıyoruz, bu harika ekiple görüşemiyoruz diye asla üzülmeyin!! :) Çünkü Burak Kaya bu yaz en çok seveninin olduğu illeri tek tek gezecek ve sizlerle buluşacak!

Geçelim 1D RADYO'ya dair diğer haberlerimize;

YAYINLARIN YENİ FAVORİ KONUĞU İLKER HÜSMEN!  


İlker Hüsmen geçen hafta yayına konuk olmuştu ve konuk olduğu günden sonra radyo dinleyicileri tarafından çokça taleple bir kez daha, bir kez daha.. yayına konuk oldu ve dahil olduğu tüm yayınlarda keyifli zamanlar geçirdi, geçittirdi :-) ve ilerleyen günlerde yeniden konuk olması yine istenir bence :D

MERİÇ İZGİ KONUK OLDU ve BİR NAVY BİLET KAZANDI!


23 Mayıs tarihinde Burak Kaya ve Kıvanç Erdoğan'ın ortak sunumu ile hazırlanan Two Ways Show radyo yayınına konuk olan Meriç İzgi yayın sırasında 1D RADYO'nun Rihanna konserine göndereceği şanslı ismide açıkladı! O şanslı isim Serra Edis oldu! :)

( Meriç İzgi twitterda son olarak paylaştığı yukarıda ki fotoğrafıyla acaba kimlere gönderme yapmış olabilir sizce? ;) )

YENİ SAÇI İLE BURAK KAYA!

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Burak Kaya saçlarını kestirdi ve takipçileri tarafından Liam'a benzetildi! :)
Sizcede Benzemiş mi?

1D RADYO TT LİSTESİNDE!

1D RADYO bir kez daha twitterda tt listesine girdi! 26 Mayıs'ta tagi ile tt listesine giren 1D RADYO'nun konuğu İker Hüsmen idi! :D

Yazımda isi geçen tüm arkadaşlarımızın twitter hesaplarını sizlerle paylaşarak yazımı sonlandırmak istiyorum:

1D RADYO: @1DRADYO
BURAK KAYA: @BurakKayaTr
KIVANÇ ERDOĞAN: @KivancErdogan
İLKER HÜSMEN: @LHsmen
MERİÇ İZGİ: @Mericİzgi

1D RADYO HAFTA İÇİ HERGÜN 18:00'da woisio.com/1dradyo'da! :)

Takipte Kalın! :)

Sevgilerle,

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon