Yeniden Jelena !

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

Kendi oluşturduğum bloğun ardından şimdi burada sizlerleyim. :) En güncel magazin konuları,radyo programları ve merak ettiğiniz her şey hakkında Kerim,Yağmur,Nil ve ben yeniliklerle karşınızda olucaz.. 

Şimdi blog yazımın konusuna gelirsek yazmak istediğim konu yakında İstanbul da konser vericek ve milyonlarca hayranı olan sayesinde hayallerimize sımsıkı tutunmamızı sağlayan JUSTIN BIEBER ! 

Konsere sayılı gün kala daha bir heyecan ve mutlulukla takip ettiğimiz Justin Bieber,sevgilisi Selena Gomez ile   ayrılık haberlerine inat instagram da  paylaştığı resimle bir anda sosyal medyayı salladı.Belieberların rüyalarını süsleyen prens belli ki büyük bir aşkla bağlı olduğu gerçek prensesinden vazgeçemiyor..



Resimdeki Selena Gomez'in ''O benim'' bakışlarını tek farkeden ben değilimdir dimi ? Farkedilen diğer şey de Justin'in her zaman olduğu gibi o inanılmaz çekiciliği :) Resimde Justin'in dövmelerinin dışında görünmeyen öyle bir dövme var ki bizlere ''Yok artık bu kadar çok mu seviyor?! '' dedirten.. İşte o dövme ;



İlk başta ne ifade ettiğini merak ettiğimiz bu dövme Selena dan başkasının resmi değil.Ve dövmeye dikkat edilirse Justin'in Selenayı bir melek olarak gördüğü de bir gerçek ...
Kidrauhl'u çok özleyen Belieberlar olarak her ne kadar elimizden bir şey gelmese de zor olsada Justin'in mutluluğu için Jelena ya saygı duymak.Sonuçta onun mutluluğu bizi mutlu ediyor.Öyle değil mi? 


2 Mayıs Perşembe günü gerçekleşicek konserde hayallerimize sonunda kavuşabilmenin verdiği mutlulukla çılgınca eğlenelim Belieberlar !! Ondan asla vazgeçmeyin çünkü o buralara bizim desteğimizle geldi ve bizi her 
şeyden çok mutlu ettiği,her zaman yanımızda olduğu ve hayallerimizden vazgeçmememiz için uğraştığı için daha da başarılı ve mutlu olmalı bunu fazlasıyla hakediyor !  :) 




                                                      NEVER SAY NEVER ! BELIEVE!


Takipte kalın ; Twitter : MHazall95  :)




1 yorum:

Çok mutlu oldum yaa :)
MaviBoncuk_

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon